Autor: Informer.rs

05.01.2021.

07:20

Foto:

Sport

JOVIĆ PONOVO NA UDARU MEDIJA! Španci "RAZAPELI" Srbina!

Luka Jović je meč sa Seltom presedeo na klupi, a čak je i Marijano Dijaz dobio šansu pre njega! Srbin je sada poslednja opcija u napadu što je naterlo "As" da proanalizira Jovićev status. 

Španci su pre svega istakli da je nekadašnjem napadaču Ajntrahta meč sa Selton 12. uzastopni koji je propustio, a Zidanova odluka da četvrti put Jović presedi na klupi govori da je Srbin van planova francuskog stručnja.

Informer

Takođe ističu da je Jovićeva igra gora nego prošle sezone, kada je imao kakav-takav učinak. Pored toga van rotacije ga je izbacila i infekcija koronavirusom, ali i kasnija povreda koju je zadobio na treningu. Činjenica da je Jović odigrao svega 208 minuta u dosadašnjem delu sezone, a da je jedini koji je manje igrao Alvaro Odriozola (57) jasno potvrđuje da Zidan nema Jovića u svojim planovima. 

Informer

"As" smatra da je Jović došao kao zamena za Ronalda i da je za njega uloženo 60.000.000 evra, te da je on za godinu i po dana postigao svega dva gola što je više nego slab učinak. Ali, Španci vide šansu da se Jović pokaže u Pamploni!

Kao poslednju šansu da se Jović vrati u pogon vide utakmicu protiv Osasune 9. januara kada će moći da potvrdi onu "Za minut mogu da se promene mnoge stvari"!