Autor: Informer.rs

12.01.2021.

10:53

Foto:

Sport

NAVIJAČI, KOGA BISTE VOLELI DA VIDITE NA KLUPI ORLOVA? Srbija čeka selektora! /ANKETA/

Siniša Mihajlović je otkrio da su iz FSS prvo njega pozvali kada su krenuli da traže novog selektora, ali on se zahvalio na pozicu jer ne želi da napusti Bolonju, a ne može da sedi na dve stolice. 

Informer

Vladan Milojević

Dugo se spekulisalo o treneru Al Ahlija Vladanu Milojeviću, a posle zatišja ponovo je iskočio u prvi plan kao jedan od najozbiljnijih kandidata za novog selektora Srbije! On bi posle rezultatske krize u Saudijskoj Arabiji mogao uskoro da dobije otkaz ili da sporazumno raskine ugovor sa tamošnjim prvoligašem. Ako se to dogodi, onda će bivši kormilar Crvene zvezde biti u velikoj prednosti u odnosu na protivkandidata Savu Miloševića za klupu "orlova".

Informer

Ostaje da se vidi kako će se završiti saga sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Gvangžu RF i Dragan Stojković jednom su već revidirali ugovor. U trenutku kad su odlučili da ga smene sa funkcije šefa stručnog štaba, Kinezi su Stojkoviću prepolovili platu i obavezali se da će mu mesečno uplaćivati po 250.000 evra. S obzirom da na to ugovor važi do 30. decembra 2021. Gvangžu mora da isplati još tri miliona evra Stojkoviću ako ne nađe novi posao, ali i 2,3 miliona evra na ime dugovanja iz 2019. godine!

Stojković ukupno od Kineza treba da dobije još 5,3 miliona evra, a dug iz 2019. godine 2,3 miliona evra ne bi smeo da bude sporan.

Dok čekamo konačnu odluku, koga biste vi želeli da vidite na klupi Srbije?