Autor: Informer.rs

14.01.2021.

18:31

Foto:

Sport

HVALA BOGU NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN! Kaluđerovićev sin stabilno, amputirana mu šaka, lekari u čudu posle povrede mališana!

Celu Srbiju je u četvrtak ujutru potresla vest da je sina Andrije Kaluđerovića udarila struja.

Prema najnovijim informacijama, dečak se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, bio je u veštački izazvanoj komi, ali je trenutno svestan šta se dešava i unutrašnji organi sedmogodišnjeg Lazara su na svu sreću prošli bez povreda.

Doktori su u čudu kako je sedmogodišnji sin Kaluđerovića preživeo takav udar struje, mališan je to na sreću uspeo, a napon koji protiče kroz žice dalekovoda je 20.000 volti!  

Informer

Andrija Kaluđerović, razumljivo, trenutno ne razmišlja o fudbalu

Sprski napadač se oglasio i demantovao spekulacije da su za događaj krive komšije.

Nije ga udarila struja iz komšijske ograde i nema potrebe da se sad stavljaju ti ljudi na stub srama, niti moja majka kako nije dobro pazila dete. Moj sin ima sedam i po godina i normalno je da se igra sam s drugarima. Udarila ga je struja od 20.000 volti u polju, jer se otkačila žica s bandere i spustila do visine koju dete može da dodirne - rekao je Kaluđerović za "Kurir". 

Mnogi mediji su pisali da je Kaluđerović novi igrač Rada, ali kako je rekao za Informer rs, on ima još godinu dana ugovora u Litvaniji  i još uvek ne zna da li će se vraćati tamo ili ostati u Srbiji i zaigrati za nekadašnji klub. Sve zavisi od stanja sina.

Inače, Andrija sa Suprugom Milicom, nekadašnjom novinarkom i voditeljkom emisije "Milica na kvadrat" ima troje dece.

Razumljivo, sada mu fudbal nije u mislima ....