Autor: Informer.rs

16.01.2021.

13:10

Foto:

Sport

SADIK REŠETA I PETOM! Dva gola za 45 minuta, uništio prvoligaša! Sjajna partija Maraša! /VIDEO/

Almerija je demolirala Alaves i ispratila ih sa pet golova u mreži kući! Izbačen je prvoligaš iz Kupa Kralja, a Umar Sadik je u prvom poluvremenu zatresao mrežu u osmom i 46. minutu.

Bivši napadač Partizana još jednom je potvrdio klasu i golgetersku formu! Posle devet golova u Segundi i het-trika protiv Ponferadine, visoki špic je počeo da rešeta i u Kupu!

U 8. minutu Umar Sadik je uspeo nekako da isčačka loptu, zatim sebi da for i udarcem levom nogom, iskosa sa deset metara, pogodi bliži ugao. Sjajna reakcija!

Već u 35. minutu Alaves je ostao sa igračem manje. a isključen je Pina!

Drugi gol delo je Ager Akečea u 45. minutu! On  je lepo primio sjajan pas na rubu šesnaesterca i u svom stilu poslao loptu u donji desni ugao.

A onda je na scenu ponovo stupio Sadik i povisio vođstvo drugoligaša na 3:0 u nadoknadi prvog dela utakmice! Kako je to uradio? To je posebna priča!

Petom! 

Do previsokih 4:0 čekalo se do 52. minuta kada je Batalja nesrećno postigao auto gol i najavio potpunu katastrofu Alavesa!

A onda u 82. minutu petarda i potpuna katastrofa Alavesa! Iz penala je bio precizan Viljar! Ko je mogao da očekuje ovakav krah prvoligaša! Almerija će dugo pamtiti ovaj dan!

Maraš odigrao je odlično u dresu Almerije, a Radosav Petrović je ušao u 74. minutu umesto Koste.