Autor: Informer.rs

20.01.2021.

10:42 >> 23:38

Foto:

Sport

TRANSFERI UŽIVO /20. JANUAR/! Zvezda podebljala ponudu za Italijana, PSŽ dovodi zvezdu Sitija!

 

23.38 - Ništa od prelaska Morgana Sansona u Aston Vilu, barem za sada. Andre Viljaš Boaš izjavio je da je Vila poslala vrlo slabu ponudu koju je Marselj odbio bez razmišljanja.

23.00 - Italijanski mediji objavili da je srpski šampion Crvena zvezda u totalnoj ofanzivi na kreatora igre Lećea Filipa Falka! Prema informacijama uglednog novinara Di Maricia, Crvena zvezda je pojačala ponudu za ofanzivnog vezistu i ponudila Lećeu više od milion evra! 

22.35 - Krotone mora da se pojača kako bi izborio opstanak u Seriji A! Nema zavidne finansijske mogućnosti, pa će probati da pozajmi talentovane igrače bogatijih klubova Serije A! Prvo je kontaktiran Milan, zbog 18-godišnjeg napadača Lorenca Kolomba! U Milanu za Kolomba trenutno nema mesta, a pozajmica  bi bila dobar izbor za skupljanje minuta i iskustva u Seriji A.

22.10 - Atletiko Madrid blizu je potpisivanja petogodišnjeg ugovora sa Markosom Paulom, fudbalerom Fluminensea! Ukoliko dođe do dogovora, Španci ga neće odmah uzeti, već će se Paulo priključiti Atletiku naredne sezone.

21.57 - Šangaj Šenua ne želi da pusti Stefana El Šaravija u Romu.

21.23 - Frenku Lampardu se drma klupa u Čelsiju, a kao potencijalne zamene se spominju Tomas Tuhel i Masimilijano Alegri.

20.54 - Pari Sen Žermen priprema pravu letnju bombu! Nije tajna da "sveci" žele da doveu Lionela Mesija, a kako bi ga odobrovoljili odlučni su da u prestonicu Francuske dovedu i Serhija Aguera.

20.28 - Engleski mediji su preneli informaciju da je Arsenal zainteresovan da na pozajmicu dovede Martina Odegarda koji je nedavno izrazio želju da sezonu završi van Madrida.

20.00 - Sportski direktor Pari Sen Žermena nije negirao da će klub pokušati da dovede Pola Pogbu i Dele Alija. Rekao je da će klub tražiti način kroz pozajmice, ali i da moraju da obrate pažnju kojim fondom igrača raspolažu i šta je Poketinu potrebno.

19.40 - Lacio želi  Grka Sokratisa! Duže odsustvo Luiza Felipea i sporazumni raskid Sokratisa sa Arsenalom, podstakli su italijane da počnu da razmišljaju o grčkom štoperu u zimskom prelaznom roku.

19.23 - Nije tajna da je Barselona zainteresovana za Erika Garsiju kome na kraju sezone ističe ugovor sa Mančester sitijem, ali je sada za njega zagrizao i PSŽ koji neće čekati leto, već će do kraja januara pokušati da ga dovede na "Park Prinčeva".

18.57 - Agent Lautara Martineza je bio na sastanku sa predstavnicima Intera, a razgovarali su o produžetku saradnje. Aktuelni ugovor Argentinca trenutno ističe 2023. godine, a novi bi potpisao do 2025.

18.33 - Memfisu Depaju ističe na leto ugovor sa Lionom i na kraju sezone će promeniti sredinu. Za njega će u rat ući Barselona i Juventus, a možda i još neko...

18.11 - Defanzivac Njukasla Kiran Klark je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa "svrakama".

17.40 - Galatasaraj je zainteresovan da dovede Žan Mišela Serija. Reprezentativac Obale Slonovače prošle sezone nastupao je za Galatasaraj kao pozajmljen igrač, a nakon isteka pozajmice vratio se u London i nije odigrao ni jedan meč! Dva kluba su počela pregovore oko nove pozajmice!

17.20 - Poznato je da Interov trener Antonio Konte želi rezervnog napadača i da je jedna od  meta Divok Origi. Italijani žele belgijskog napadača na pozajmicu, a u trku se uključio i Lajpcig. J

17.00 - Levi bek Benfike oduševio je nekoliko evropskih klubova. Nuna Tavaresa prati Mančester junajted, ali su se sada ozbiljno zainteresovali Roma i Napoli. 

16.50 -  Klub iz Singapura, Lajon Siti Sejlors angažovao je Dijega Lopesa iz portugalskog Rio Avea. Oni su platili 1.800.000 evra za usluge brazilskog veziste, što je rekord u toj zemlji! Do sada niko nije dao više od 1.000.000 evra za jednog fudbalera.

16:20 -  I Sevilja je ušla u trku za potpis norveškog veziste Edgarda. Tamošnji mediji su preneli da je Real Sosijedad već pokrenuo pregovore oko Edegardovog povratka u San Sebastijan, dok drugi izveštavaju da je i Sevilja u igri! Ostaje da se vidi gde će Norvežanin zarvršiti na kraju...

16.00 - Napadač Majnca Žan Filip Mateta je sleteo u London i očekuje se  da nakon lekarskih pregleda potpiše ugovor sa Kristal Palasom. U pitanju je pozajmica na godinu i po dana, sa obaveznim otkupom posle 15 nastupa francuskog napadača u Premijer ligi. 

15.37 - AS piše da je Niko Kovač zainteresiran za Marsela. Real Madrid će pustiti beka nakon 14 godina. U Monaku bi trebao da zađuje šest miliona evra po sezoni, a potpisaće ugovor na tri godine.

Informer

 

15.05 - Iskusni argentinski napadač Lisandro Lopez trebao bi da dođe u Atalantu. Zaigraće u Seriji A sa 37. godina. 

14.48 - Frank Riberi ima 37 godina i ne misli o penziji. U razgovoru za Bild otkrio je da bi mogao da se vrati u Nemačku.
Trenutno razmišljam isključivo o Fiorentini. Važan sam deo tima, ali ne mogu da otpišem mogućnost da se po završetku avanture vratim u Bundesligu.

14.47 - Srpski fudbaler Nemanja Radonja kaže da nije razmišljao o tome da u ovom zimskom prelaznom roku napusti Levenate.
Nikada nisam razmišljao da odem odavde. Znam da su se neke stvari pričale, ali bio sam fokusiran na Levante i dobro sam radio - rekao je Radoja za španske medije.

14.29 - Kako prenose španski mediji Ivan Šaponjić će karijeru nastaviti u Kadizu. Marka prenosi da bi sve trebalo da bude gotovo do kraja nedelje. U pitanju je pozajmica do kraja sezone.

14.14 - Portugalski stručnjak Rikardo Sa Pinto je imenovan za trenera turskog Gacijantepa. On je nedavno je dobio otkaz u Vasko da Gami zbog loših rezultata, ali je brzo našao novi posao.

Informer

Rikardo Sa Pinto

13.36 - Inter je navodno zainteresovan da pošalje Kristijana Eriksena u Arsenal u zamenu za urugvajskog vezistu Lukasa Toreiru kojeg će "tobdžije" vratiti sa pozajmice iz madridskog Ateltika.

13.14 - Pari Sen Žermen kuje plan kako da dovede brazilskog desnog beka Emersona Rojala. Njega je Barselona pre dve godine kupila za 12.000.000 evra i poslala ga na dvogodišnju pozajmicu u Betis koja ističe narednog leta.

12.48 - Strahinja Pavlović napušta Monako! Srpski štoper se seli u belgijski Serkl Briž.

12.30 - Arsenal i grčki defanzivac Sokratis Papastatopulos pregovaraju o raskidu ugovora šest meseci pre njegovog isteka. Grk je na meti Betisa i Sevilje.

12.01 - Italijanski mediji su već preneli da je Simone Edera nadomak Crvene zvezde
Međutim, Sportski žurnal, tvrdi da je ofanzivni vezista daleko od Marakane. Crveno-beli su dogovorili uslove saradnje sa Torinom, pošto je u pitanju 18-mesečna pozajmica sa otkupnom klauzulom, ali na Marakani i dalje vagaju da li je dovođenje Edere ispravan potez.

Informer

Simone Edera

11.46 - Crnogorski desni bek Periša Pešukić koji je pre godinu i po dana došao u Partizan iz Budućnosti, pa se potom vratio u Podgoricu kao pozajmljen igrač, sada ide na novu pozajmicu u Novi Pazar.

11.25 - Posle Sampdorije i Udinezea, španskog veterana Fernanda Ljorentea koji ne igra u Napoliju, želi i Atletik Bilbao.

Informer

 

11.11 - Trener Fiorentine Ćezare Prandeli je od uprave kluba tražio da mu dovedu danskog vezistu Lasea Šenea kojeg je trenirao u Đenovi. Danac je bez kluba i trenira sa Ajaksom.

10.55 - Eder Militao je došao u Real iz Porta za 50.000.000 evra ali nije se snašao i nije opravdao očekivanja. Brazilac se sve češće pominje u kontekstu odlaska, a Bild piše da Bajern ozbiljnio razmišlja o njemu. 

10.38 - Posle Valjadolida, Sporting Hihona, Selte i Vitorije Gimaraiš, za srpskog napadača Ivana Šaponjića iz Atletika se interesuje i prvoligaš Kadiz.

10.37Nedeljama se spekuliše o dolasku Duška Tošiću u Zvezdi, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela ponavljaju da su mu vrata otvorena, ali defanzivac još ništa nije potpisao.  Kao da je zbog Zvezde odbio dva kluba, a da od crveno-belih ništa nije dobio.

- Nedavno sam bio na sastanku sa direktorom Terzićem i sportskim direktorom Mrkelom. Razgovarali smo, postoji obostrano interesovanje, ali na tome je sve i ostalo.Od Crvene zvezde nisam dobio nikakvu konkretnu ponudu. Ne mogu da potpišem ono što nisam dobio - kazao je Duško Tošić za "Žurnal", a onda šokirao navijače: 

Informer

Duško Tošić

10.36 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.