Autor: Informer.rs

20.01.2021.

18:33

Foto:

Sport

HRVAT ISKULIRAO KLOPA! Više ja falim Liverpulu, nego on meni!

Imamo je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren sjajne momente u Liverpulu u kom je proveo šest godina, ali se u poslednjoj sezoni na Enfildu sve se okrenulo! Mala minutaža i kritike doprinele su da iskusni štoper napusti Englesku i za 12 miliona evra pređe u ruski Zenit.

Lepo mu je u Rusiji, a sada navijači Liverpula žale  za Lovrenom, posebno posle povreda Van Dajka i Gomeza! Jirgen Klop traži novog štopera, pošto su u poslednje vreme prinudno igrali Fabinjo i Henderson.

- Uopšte mi nije žao što sam otišao iz Liverpula. Pred kraj nisam tamo bio srećan jer nisam igrao. Jirgen Klop to dobro zna, a jednom mi je u poruci napisao da mu nedostajem! Nisam mu ništa odgovorio. Siguran sam da ja nedostajem njima više nego što oni nedostaju meni. U Liverpulu sam puno toga naučio i drugačije sam počeo da shvatam fudbal, ali ta faza je iza mene i uopšte ne razmišljam o tome-  rekao je Lovren za Zenitov klupski sajt.

Za mnoge neočekivano iskusni štoper se odlično privikao na život i rad u Sankt Peterburgu. Postao je kapiten Zenita.

- Iskreno, nisam to očekivao. Mislio sam da bih mogao postati kapiten kroz par godina. Ja sam vođa po prirodi, sa i bez kapitenske trake. Volim da komuniciram i znam da se izrazim. Osim toga volim da ginem na terenu. Uvek to radim -zaključio  je Lovren.

Informer

Lovren je ostavio dubok trag u Liverpulu!

Hrvatski štoper je pokazao koliko je human, kada je hotel u njegovom vlasništvu besplatno dao ljudima koji su posle zemljotresa u Petrinji ostali bez krova nad glavom!

Nikad u životu nisam iskusio nešto slično tom potresu. Bilo je strašno. Osetio sam da moram da ostanem u Hrvatskoj i nekako pomoći tako da sam imao neobičan godišnji odmor. Bio sam dugo u Hrvatskoj, odmorio sam se, ali sam i pomogao. U mom hotelu smo smestili četiri porodice, a ja sam radio kao čistač i konobar -dodao je Lovren.