Autor: Informer.rs

27.01.2021.

22:09 >> 22:23

Foto:

Sport

EVROPSKA POLUFINALA NA SVETSKOM PRVENSTVU! Povreda SAGOSENA eliminisala Norvešku!

Španci su bez problema savladali Norvešku 31:26 (21:15)! Nisu Norvežani imali mnogo šanse da savladaju danas sjajne Špance, dodatni hendikep predstavljala je i povreda Sandera Sagosena pred kraj prvog poluvremena, te ga u drugih pola sata nije bilo u igri!

Informer

Pokušali su Norvežani da se vrate u nastavku meča, ali je Korales na golu bio nezaustavljiv! Sa druge strane Aleks Dušebajev je sa osam golova predvodio Špance do polufinala!

Šveđani su pregazili Katar 35:23 (14:10) i tako uprkos svim problemima izborili borbu za finale! Švedska je došla u okrnjenom sastavu zbog koronavirusa, sa samo jednim superstarom Džimom Gotfridsonom na srednjem beku i uspeli su da naprave ogroman uspeh!

Informer

Najefikasniji na meču bio je Krinc koji je postigao osam goloa, dok je kod Katara Karol Maro pet puta tresao mrežu rivala!

Francuzi su posle produžetaka savladali Mađarsku 35:32 (30:30)! Pružili su Mađari žestok otpor favorizovanim "trikolorima", ali je najtrofejnija rukometna sila na iskustvo overila plasman u narednu fazu takmičenja ge će se za finale boriti protiv Švedske!

Informer

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je "veteran" Gigu sa šest golova, isto toliko postigao je sa druge strane Bence Banhidi!