Autor: Informer.rs

29.01.2021.

22:44

Foto:

Sport

LUDNICA U TORINU! Dva crvena za Fiorentinu, Srbin isključen, Riberi demonstrirao klasu! /VIDEO/

Kakav meč u Torinu! Sa dvojicom više nije domaćin uspeo da savlada Fiorentinu! Dušan Vlahović je postigao gol koji je poništen nakon VAR-a! Riberi je doneo tri boda gostima, a Nikola Milenković je isključen u 72. minutu! Torino - Fiorentina 1:1 !

Informer

Podela bodova u Torinu

U prvom poluvremenu mreže su mirovale, a najbolju priliku imao je srpski reprezentativac Dušan Vlahović koji je u 10. minutu susreta pogodio stativu!

Osim Dušana Vlahovića u timu Fjorentine se pojavio od prvog minuta još jedan Srbin, Nikola Milenković.  Njemu je potreban kontinuitet dobrih igara, ali je nažalost na ovom meču isključen u 72. minutu!

Za razliku od prethodnih sezona Milenković u ovoj igra sa promenljivom formom. Takav je slučaj i sa Sašom Lukićem koji se našao u startnoj postavi Torina.

Upravo je Lukić bio najzapaženiji u redovima Torina! U 30. minutu imao je sjajnu šasnu, pucao je glavom pod prečku, ali je golman "ljubičastih" fantastičnom reakcijom sprečio pogodak Srbina.

U 61. minutu pocrveneo je Kastrovili, a u 68. njegov saigrač Frenk Riberi je doneo vođstvo gostima!

Evo i crvenog kartona za Milenkovića...

I kada je već delovalo da je Fiorentina na pragu senzacije sa 9 igrača, izjednačenje je doneo Andrea Beloti u 88. minutu!