Autor: Informer.rs

03.02.2021.

08:20

Foto:

Sport

POJAVIO SE ŠOKANTAN SNIMAK! Svi su plakali, Maradona je jedva pričao, evo šta je rekao čoveku kog krive za njegovu smrt/VIDEO/

Maradona je, nakon što je pušten iz bolnice posle operacije glave, gostovao u jednoj TV emisiji. Video je snimljen u kući, Maradona je bio za stolom u kuhinji dok je ručao.

Dijego je tom prilikom poslao poruku doktoru Leopoldu Lukeu, koji se sada sumnjiči za loš tretman koji je mogao da utiče na njegovu smrt.

- Ugruvan sam, ali sve je dobro. Znaš da ja nisam za ove intimnosti, ali kada sam sa dobrim ljudima, izađem iz svoje jazbine. Poljubac, Luke. Leopoldo Hasinto Luke -  rekao je Maradona na video snimku, dok su pojedini gosti u studiju emisije plakali gledajući taj prizor.

Maradona je pričao polako, jedva je izgovarao reči, videlo se da mu nije dobro, da je tužan... Argentinci su u čudu što je ovakvu poruku poslao doktoru, koji se danas pod sumnjom za nemar u vođenju računa o zdravlju Maradone.

Pre nekoliko dana se pojavio audio snimak Leopolda Lukea neposredno pre nego što je Maradona preminuo, gde je vrlo smirenim tonom govorio kako Maradona umire.

- Čini se da mu je srce stalo, debeli će da umre... Ne znam šta je radio, dolazim tamo - kazao je Leopoldo Luke, koji je čak jednom prilikom falsifikovao Maradonin potpis.