Autor: Informer.rs

03.02.2021.

14:51

Foto:

Sport

PRODAVAO KREVET NA TVITERU, SAD IGRA ZA LIVERPUL! Najluđa fudbalska priča! /FOTO/

Na pozajmicu iz Šalkea stigao Ozan Kabak, dok je pravo iznenađenje dolazak Bena Dejvisa iz engleskog drugoligaša Prestona.

Koštao je samo dva miliona evra, pa je sve jasno. Ali, svi su se pitali ko je Dejvis, te kako je Klop alternativu pronašao baš u anonimnom 25-godišnjem Englezu koji nikad nije bio blizu da zaigra u najvišem rangu engleskog fudbala. Ben Dejvis je do sada igrao za Preston, u čijim mlađim kategorijama je ponikao, a išao je na pozajmice u Jork siti, Tranmere, Sautport, Njuport i Flitvud.

Ne čudi što su i engleski mediji i navijači Liverpula odmah počeli da traže zanimljivosti vezane uz Dejvisa. Jedna od njih je zaista neobična. 

Pre nekoliko godina je Dejvis putem Tvitera prodavao ugaonu garnituru kako bi došao do  novca, a sada će zarađivati toliko na "Enfildu" da će moći da kupi najskuplju.

Informer

 

- Da li neko želi da kupi ugaonu garnituru? U odličnom je stanju i jedva da je korištena. Zainteresovani neka me kontaktiraju...- napisao je tada Ben Dejvis, a navijači Liverpula su naravno pronašli njegov "tvit" i upitali ga šta se desilo sa nameštajem.

- Neko ju je kupio. Neko sa kim sam igrao u Sautportu me je kontaktirao i kupio. Dobili su je za dobru cenu - rekao je nasmijani novi fudbaler Liverpula.