Autor: Informer.rs

04.02.2021.

23:40 >> 23:41

Foto:

Sport

SPREMNA ZAMENA ZA ZIDANA! Legenda REALA ili Alegri!? Nova šansa za JOVIĆA!?

Zinedin Zidan izgubio je poverenje uprave, te su šanse da ostane šef struke po završetku sezone minimalne, a Perez već je skratio spisak želja na dva imena. 

Informer

Kako javlja radio "Marka" odlučivaće se između Raula Gonzaleza Blanka i Masimilijana Alegrija, jasno je i zašto. Aktuelna sezona je za zaborac, Madriđani su se već u januaru pozdravili od titule koja će, verovatno, pripasti Atletiku (10 bodova više i utakmica manje). 

Dakle knjiga je spala na dva slova, Raul je legenda kluba koja zanat peče u Realovoj omladinskoj školi od 2018. godine. Ipak, iskustvo vođenja prvog tima, pogotovo Reala, ne ide u njegovu korist, naspram Alegrija.

Informer

Italijan je jedan od najcenjenijih stručnjaka, predvodio je Juventus u najsjajnijim danima u modernoj istoriji kluba. Od odlaska iz "stare dame" Alegri je slobodan, te bi lako moglo da se desi da iskustvo prelomi u njegovu korist. 

Informer

Pored toga, Perez sprema i totalnu rekonstrukciju tima. Kilijan Mbape je meta broj jedan, među željama "blankosa" nalazi se i Erling Haland, a moguće je da će i Luka Jović dobiti drugu šansu, jer je od starta Zidanovog drugog mandata srpski napadač bio u nemilosti francuskog stručnjaka!