Autor: Informer.rs

08.02.2021.

12:41

Foto:

Sport

NEJMAR SUROVO ISKREN! Ako budem mislio samo na fudbal, odlepiću! Nikada neću prestati sa...

Već je postala praksa da se udarna igla PSŽ-a, Nejmar,  "povredi" krajem februara i da početak marta provede u Brazilu. Obično je to period kada je u njegovoj domovini karneval, a tada je i rođendan njegove sestre!

PSŽ je neadvno promenio trenera , pa je Argentinac Maurisio Poketino izjavio da će razmisliti o tome da li će dozvoliti Nejmaru da ode u Brazil na proslavu rođendana sestre!

- Videćemo kada dođe vreme za to. Današnje generacije vole da imaju opciju izbora, vole da ih saslušaš. Nekad morate da diskutujete i pregovarate jer se ništa ne dobije izbegavanjem stvari. - poručio je Poketino u nedavnom intervju.

Informer

Nejmar nema nameru da prestane sa "partijanjem" van terena

U razgovoru za "Marku", Nejmar je rekao da će nastaviti da organizuje žurke, odnosno da "partija".

- Ovo je veoma neobična tema, jer ko ne voli da ide na žurke? Svi vole da se zabavljaju, svi vole da izlaze s prijateljima, porodicom. Znam gde i kada  mogu da idem, što je totalno suprotno od onoga što ljudi misle da sam nezreo. Ako ostanem fokusiran samo na fudbal, mislim da ću poludeti. To je razlog zašto nikad neću prestati da se zabavljam !

Nejmar je upitan o tome kakav odnos ima sa mlađom zvezdom svetskog fudbala, Kilijanom Embapeom.

Informer

Nejmar ima samo reči hvale za Mbapea

- Mi imamo odnos kao braća, ja sam stariji, on je mlađi brat. On je naš zlatni dečko, ja ga zovem tako jer ima ogromno srce. Kakve kvalitete poseduje - nepotrebno je pričati, sve se vidi. Samo želim da bude srećan, jer kada je srećan, on najviše pruža timu.