Autor: Informer.rs

10.02.2021.

19:56

Foto:

Sport

NA POBEDU PROTIV JAVORA! Trener Napretka veruje u trijumf!

Utakmica između Napretka i Javora igra se u petak od 14.30, a Napredak posle poraza od Partizana priželjkuje tri preko potrebna boda protiv Ivanjičana.

- Javor je generalno ekipa koja neguje timski duh. Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, poput Lukovića, Maričića, Jevremovića... Igraju tvrdu odbranu, imaju novog tamnoputog igrača, koji je odigrao prvu utakmicu protiv Mladosti i još ga ne poznajemo dobro, ali prvi utisak je da poseduje značajan kvalitet- rekao je trener Milan Djuričić, prenosi klub.

Informer

Igrači Napretka već su arhivirali utakmicu sa Partizanom



Fudbaleri Napretka u petak dočekuju Javor u utakmici 21. kola Super lige Srbije.

- Sigurno je da Ivanjičani u Kruševac dolaze rasterećeni, jer ključno je da pobedjuju kod kuće, a na strani - šta urade. U tome je neka njihova prednost - rekao je Djuričić i dodao:

- S druge strane, mi jako želimo tu pobedu i mislim da ćemo je i ostvariti. Verujem u tim, u svoj rad i klub u koji sam došao. istakao je trener Napretka. Da je lako, nije, posebno zbog pritiska što šest ekipa ispada. Čak i oni koji imaju 30 bodova strepe da ne udju u lošu seriju i problem. Crta se podvlači na kraju - zaključio je iskusni strateg.