Autor: Informer.rs

11.02.2021.

17:41

Foto:

Sport

TUGA! UMRO U SNU U 31. GODINI! Nekadašnji reprezentativac Srbije iznenada preminuo!

Tragičnu vest o smrti mladog sportiste  potvrdili su počasni predsednik futsal kluba “Kalča”, dr Vladan Miladinović Koska i sportski direktor Zoran Benić.

- Ovo je strašno, 47 godina sam u klubu i ovako nešto se nije desilo. On je sportista, završio je DIF, porodičan čovek, naš najbolji igrač…. Ovo nas je raznelo, zaista… Svojom igrom ali i ponašanjem zaslužio je najdublje poštovanje – kazao je Miladinović.

On je rekao da je Đorđević u sredu uveče bio na treningu kluba, ali da ništa nije ukazivalo da će mu pozliti.

- Nakon treninga je bio dobro, slao je neke postove, a u toku noći je iznenada umro! Ne bih da spekulišem oko uzroka smrti, to će se utvrditi. Strašno. Ne znam kako ćemo bez njega nastaviti dalje, on je bio bolji igrač za klasu od svih – rekao je potrešeno Miladinović.

Sportski direktor, Zoran Benić, jedva je uspeo da progovori nekoliko reči, jer je bio u velikom šoku.

Strašno, on je ostavio dubok trag u našem klubu, zaista nisam u stanju da govorim. Suviše mi je teško – kazao je Benić.

Miloš je rođen 23. aprila 1989. godine u Nišu. Osnovnu i srednju školu završio je u rodnom gradu, a diplomirao je takođe u Nišu, na Fakultetu Sporta i Fizičkog vaspitanja. Počeo je bogatu futsal karijeru u KMF Ekonomistu iz Niša, a nosio je i dresove Kopernikus Vidri, Vinter sporta i u dva navrata Kalče. Bio je član univerzitetske selekcije Srbije a nastupao je i za „A“ reprezentaciju naše zemlje. Iza Đorđevića je ostala supruga i dve ćerkice.

Sahrana Miloša Đorđevića će biti u subotu, 13. februara, u Niškoj Banji, na Novom groblju u 13 časova.