Autor: Informer.rs

17.02.2021.

12:52

Foto:

Sport

ĐURĐEVIĆ REŠETA U ŠPANIJI, A KADA ĆE U DRESU SRBIJE? Evo šta kaže Nikola Žigić o pozivu u reprezentaciju!

Fenomenalne igre ubojitog ofanzivca Hihona, Uroša Đurđevića, opčinile su Špance! Tamošnjim medijima nije promaklo  da i u Srbiji odjekuje uspeh fudbalera Sportinga iz Hihona.

Oni pišu da je usred promena u srpskoj reprezentaciji, koja trenutno nema selektora, Đurđević  sa 16 golova došao u poziciju da se bori za svoj prvi međunarodni poziv. 

Upitali su i nekadašnjeg centarfora Zvezde, Nikolu Žigića, koji je je igrao u Španiji, a sada je  član trenerskog štaba Srpske selekcije, da prokomentariše igre Đurđevića. On je u izjavi na Radio Marka Asturias rekao da se pomno prate "Đukine" partije! 

Informer

Žigić poručio da će Đurđević dobiti poziv ako nastavi ovako!

- Ako Đuka nastavi ovako, poziv reprezentacije ne može da mu pobegne -istakao je.

Kako se navodi, pozitivni su izveštaji o učinku Uroša Đurđevića, a poslednju reč imaće novii selektor, a kako stvari stoje, to će biti Dragan Stojković ili Savo Milošević!

Španci pišu da će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 konkurencija Đurđeviću biti žestoka! Srbija igra protiv Republike Irske, Portugalije i Azerbejdžana. 

Španci spominju Aleksandar Mitrovića iz Fulama, Luku Jovića iz Ajntrahta, Dušana Vlahovića iz Fiorentine, kao i  Despotovića iz Rubina iz Kazana. Ali Srbija treba da gleda i ka Španiji.