Autor: Informer.rs

02.03.2021.

13:32

Foto:

Sport

NEMCI OTKRILI TAJNI PLAN! Evo šta će biti s Lukom Jovićem!

Od dolaska iz Reala srpski napadač Luka Jović i dalje nije starter u Ajntrahtu. Za sve je kriva, kako prenosi Bild, njegova loša fizička forma po povratku iz Reala.

Srbin nije mnogo igrao u Realu, imao i problema sa povredama, pa se sve odrazilo na njegovu kondiciju. U  Ajntraht je navodno stigao potpuno nespreman.

Informer

Luka Jović stigao u Nemačkoj u lošem fizičkom stanju

Bild tvrdi da je stručni štab Ajntrahta odmah poručio Luki da je plan da ga u potpunosti vrate u pravu fizičku formu sredinom marta i da mu tempiraju povratak u najvažnijem delu sezone. Jović je prihvatio ulogu rezerviste do sredine marta, svestan da mu je potrebno vreme da pronađe staru formu i nema apsolutno nikakvog neslaganja sa nemačkim klubom i trenerom Hiterom.

Pored svega, problem je i sjajna forma Andrea Silve, koji je postigao 19 golova na 21 utakmici u Bundesligi i igra sezonu iz snova. 

- Jović će biti značajan igrač za nas i uopšte nisam zabrinut. Ja sam odgovoran i ja odlučujem ko će igrati, vidim u očima kako se igrači osećaju i siguran sam da Luka nije srećan zato što igra manje, ali doći će i njegovih pet minuta - rekao je trener Ajntrahta Hiter.

Ajntraht je trenutno četvrti na tabeli sa 42 boda, Volfsburg je treći sa 45, a iza su Dortmund sa 39 i Leverkuzen sa 37, tako da će ovde biti borba do samog kraja za dva mesta koja vode u Ligu šampiona.