Autor: Informer.rs

02.03.2021.

14:54

Foto:

Sport

UHAPŠENI HULIGANI KOJI SU GAĐALI TADIĆA! PSV se izvinio Ajaksu zbog Srbina! /VIDEO/

PSV se izvinio najvećem rivalu Ajaksu u saopštenju zbog načina na koji je njihov kapiten tretiran tokom i posle derbija!

Podsetimo, posle meča je Tadić bio na meti huligana, koji su ga čekali ispred stadiona i zasuli kovanicama, od kojih ga je jedna i pogodila u glavu.

Informer

Prepirka je rezultirala skandalom nakon meča...

Tri osobe su uhapšene povodom napada na Tadića, a PSV je izdao saoptenje u kojem se kaje zbog incidenta.

Navodi se da su obezbeđenje kluba i redari na stadionu u saradnji sa policijom učestvovali na identifikaciji huligana. Takođe, direktor PSV-a Tun Gerbrands razgovarao sa Edvinom van der Sarom, direktorom Ajaksa, kako bi mu se izvinio zbog načina na koji je tretiran Dušan Tadić.

To ne odgovara vrednostima kluba. PSV će uvek održavati kontakt sa raznim stranama, kako bi garantovao bezbednost posetilaca i igrača na stadionu - rečeno je u saopštenju holandskog tima.

Tadić je na konferenciji posle meča rekao jednu stvar ne mogu da rade sa Srbima, a to je da igraju psihološke igre! Dodao je da ga je klapiten PSV-a, Denzel Damfris vređao pre penala i da mu je govorio da je "pi..a, da nije nikakav vođa i da će promašiti penal! Damfris je rekao da mu je Tadić psovao majku u verbalnoj raspravi.