Autor: Informer.rs

06.03.2021.

09:12

Foto:

Sport

VIDIĆ JE VRH, AUTORITET, POJAVA... Biševac nema dilemu, jedan je Nemanja: Malo i podvikne, ali ne da se uplašiš, već onako očinski!

Milan Biševac kaže da je pored Nemanje Vidića osećao ogromnu sigurnost. Nisu mnogo utakmica odigrali zajedno, ali je Vidić oduševio Biševca.

- Sa Vidom (Nemanja Vidić, prim.aut) nisam mnogo igrao, možda dve-tri utakmice u reprezentaciji, ali bilo mi je vrh! Imao sam ogromnu sigurnost uz njega. Sećam se protiv Estonije 1:1, kiša, loš teren, primimo gol u 90. minutu iz slobodnjaka sa 30 metara, ali tih 90 minuta sa njim... Kad god se okrenem, tu je iza mene i samo govori ne brini ništa. Mnoge detalje sam naučio od njega: nikada ne spuštaj glavu dole, ni sekund, s loptom odmah traži slobodnog igrača ili je ispucavaj... - prosećao se u intervjuu za Mozzartsprot Milan Biševac.

Informer

Nemanja Vidić, stena na terenu

Vidić je bio pravi vođa na terenu.

- Malo i podvikne, ali ne da se uplašiš, već onako očinski. Igrao sam kasnije i sa Umtitijem koji je isto odličan igrač, sa Aleksom u Pari Sen Žermenu, gde je bio i Mamadu Sako, pa Bane Ivanović... Svi su oni odlični igrači, ali eto, Vida mi je top. I autoritet i pojava.