Autor: Informer.rs

11.03.2021.

09:49

Foto:

Sport

FUDBALERI PARTIZANA DOČEKUJU "ZMAJEVE"! Stanoje obara lični rekord!

Fudbaleri Partizana juriće protiv Voždovca 16. uzastopni trijumf, a trener Aleksandar Stanojević obaranje ličnog rekorda! Crno-beli će danas u četvrtfinalu Kupa Srbije dočekati "zmajeve", a taj duel imaće višestruki značaj za tim iz Humske (17.05, Arena sport 1).

'Parni valjak' je u sjajnoj seriji ostvario 14 uzastopnih pobeda u Superligi i dodao jedan u najmasovnijem takmičenju. Postigao je u tom periodu 40 pogodaka, primio samo dva, a protiv gradskog rivala želi da nastavi taj niz.
Nema kalkulisanja

I za šefa stručnog štaba srpskog vicešampiona ovo će biti posebna utakmica. Ukoliko Partizan savlada Voždovac, Stanojević će izjednačiti lični rekord koji je ostvario 2011. godine u prvom mandatu u Humskoj. Tada su crno-beli upisali 13 trijumfa u prvenstvu i tri u Kupu.

Informer

 



- Ne verujem u statistiku, niti volim te podatke. Lepo je kada pobeđujete, pogotovo bez primljenog gola, ali nikada to ne prizivam. Možda nekome deluje da će ovo biti laka utakmica, ali je eliminaciona. Oni nemaju šta da izgube, a mi uvek idemo na trofej i eliminacijom gubimo mnogo. Gosti imaju kadrovskih problema, ali će na teren izaći rasterećeni, za razliku od nas - kaže Stanojević.

Iskusni stručnjak naglašava da će danas igrati najboljih 11, kao i da u timu neće biti francuskog napadača Žana Kristofa Bajbeka.

Informer

 



- Nije ovo meč za igrače sa manjom minutažom. Izaći ćemo u najboljem sastavu, a Bajbek trenutno nije u njemu. Voleo bih da uđe u formu, ali prvo mora da dođe do ekipe. Raspored je gust, oprezni smo i zato nećemo kalkulisati. Nikad se ne zna, ovo je specifično takmičenje i možda i mi i Zvezda ispadnemo. Desi se nekad da protivnik šutne jednom na gol i pobedi ili da vas izbaci na penale. Zato smo vežbali i jedanaesterce - jasan je Stanojević.


KUP SRBIJE

Četvrtfinale

Četvrtak

TSC - Radnik 12.55
Spartak - Vojvodina 15.00
Partizan - Voždovac 17.05


Odloženo

Zvezda - IMT