Autor: Informer.rs

11.03.2021.

17:52

Foto:

Sport

BAINOVIĆ ZA INFORMER.RS! Divno je biti deo ISTORIJE!

Slavoljub Đorđević je za relativno kratko vreme od ekipe Radnika napravio tim koji zaslužuje veliki respekt! 

Informer

 

Ovog četvrtka je nadmudrio kolegu Mladena Krstajića i uspeo sa svojim igračima da se plasira među četiri najbolja tima u Srbiji!

Prošao je Radnik dalje,  bilo je 1:1, a penali su odlučili pobednika!

Jedan od najboljih igrača tima iz Surdulice, Filip Bainović, nedavno se priključio ekipi posle dolaska iz Poljske i već je uspeo da se upiše zlatnim slovima u istoriju kluba! 

- Biti deo ovakvog uspeha nekog kluba je zaista prelep osećaj, ali sigurno se nećemo zadovoljiti ovim! Okrećemo se odmah prvoj sledećoj ligaškoj utakmici- poručuje Bainović!

Informer

 

Nije krio sjajni vezista da su svi u klubu verovali u uspeh! 

- Ekipa je spoj dobrih ljudi i igrača! Uvek verujemo u sebe, pa je tako bilo i ovog puta! Na poluvremenu je šef rekao da budemo skoncentrisani na sebe i da verujemo! Uspeli smo na kraju! Kratko sam ovde, ali trener Đorđević je pokazao kakav je stručnjak! Posvećen je maksimalno i svi zajedno se trudimo da doprinesemo što boljim rezultatima!  

Bainović je sa velikim naporom priveo utakmicu kraju, ali preovladala je želja!

- Imao sam problem sa kolenom ceo meč, jedva sam izdržao! Šef je procenio da je bolje da ne rizikujem kod penala i presrećan sam zbog velikog uspeha koji smo ostvarili moji saigrači i ja!