Autor: Informer.rs

15.03.2021.

16:10

Foto:

Sport

NOVI VIDIĆ ZAVADIO VELIKANE! Junajted spreman da plati MASNO obeštećenje Fiorentini za Milenkovića!

Srpski fudbaleri na ceni su odavno širom Evrope, ali dugo neko nije zaludeo najmoćnije timove starog kontinenta kao Nikola Milenković i Dušan Vlahović. Za napadača Fiorentine otimaju se najveći klubovi u Italiji, dok je štoper Viole na ceni u Premijer ligi

O rivalitetu Mančester junajteda i Liverpula nema potrebe trošiti reči, do sada se to sve svodilo na bitke na igralištu, ali će se sada giganti svetskog fudbala sudariti u trci za potpis Nikole Milenkovića.

Informer

Kako prenosi "Daily Mail" Liverpul i Junajted su najviše zainteresovani za dovođenje srpskog štopera, ali je tim sa Old Traforda bliži njegovom potpisu. 

Milenkoviću ugovor u Fiorenci ističe u junu 2022. godine, ali je jasno svima u klubu da je Blekiju potreban novi izazov u karijeri, te da je davno prerastao tim koji se bori za opstanak u Seriji A.

Informer

Kako prenosi britanski portal, Fiorentina neće dati Milenkovića za manje od 35.000.000 evra (30 miliona funti), a sportski direktor Junajteda Ed Vudvord spreman je da plati toliko za njegove usluge.