Autor: Informer.rs

18.03.2021.

21:28

Foto:

Sport

PEVCI NA KOLENIMA U ZAGREBU! Dinamo režirao ČUDO i eliminisao Totenhem! /VIDEO/

Čudo u Zagrebu! Nakon svega što se dešavalo u Dinamu poslednjih dana, odlazak Zorana Mamića sa klupe, ali i mesta sportskog direktora, eliminiacija Totenhema ne može da bude ništa drugo sem ČUDO! Pobedili su Pevci sa 2:0 u prvom duelu, ali su Modri okrenli to na Maksimiru i sa 3:0 posle produžetaka otišli u narednu rundu takmičenja. 

Sat vremena mirovale su mreže na Maksimiru. Visio je gol gotovo čitavu utakmicu, Dinamo je bio bolji rival, a nagrada za bolju igru stigla je u 62. minutu kada je Mislav Oršić posle asistencije Lovra Majera doveo Modre u vođstvo. 

Informer

Jačao je pritisak Dinama pred kraj meča, a zlatna izmena Damira Krznara Atimven namestio je još jedan gol Oršiću. 

Meč je otišao u produžetke, Murinjo je menjao boje u dodatnih dva puta po 15 minuta, a Portugalac je totalno prebledeo posle trećeg gola Mislava Oršića. Prošao je krilni fudbaler Dinama pored skupocenih odbranbenih Totenhema i "kiflom" savladao Ljorisa za 3:0 i eliminaciju Pevaca!

U ostalim mečevima nije bilo iznenađenja. Olimpijakos je slavio sa 1:0 protiv Arsenala, ali Topdžije zbog prvog meča idu dalje, Malme je bio bolji od Granade sa 2:1, nedovoljno za prolaz, dok je Roma upisala i drugu pobedu protiv Šahtjora, ovoga puta bilo je 2:1!