Autor: Informer.rs

20.03.2021.

13:03

Foto:

Sport

ZADRTI FRANCUZI POLAKO POPUŠTAJU! Orlovi sve bliži dolasku, ali i dalje je NEIZVESNO!

Ogromna prašina se podigla oko odluke francuskih klubova da iskoriste ono što je propisala država i da ne puste svoje igrače iz zemalja van Evropske unije da se pridruže reprezentacijama!

Mihailo Ristić, Predrag Rajković i Stefan Mitrović bi trebalo u ponedeljak da budu na okupljanju državnog tima Srbije, ali se i dalje ne zna hoće li do toga i doći!

Informer

Stefan Mitrović je digao glas i nada se dolasku u Beograd

Francuski klubovi jesu počeli da popuštaju pod pritiskom, Monako je primera radi dopustio Stevanu Jovetiću da se pridruži reprezentaciji Crne Gore, a Golovinu da ode u Rusiju. 

Najveći problem ima  Mihailo Ristić, jer je Monpelje i dalje veoma "zadrt" po tom pitanju!

Informer

Ristić je pod velikim znakom pitanja

Prema nezvaničnim informacijama francuskih medija, Vlada je dala dozvolu da fudbaleri mogu da idu, a da ne moraju da budu u sedmodnevnom karantinu po povratku. Preporučuju da na put odu i vrate se privatnim avionima.

Stefan Mitrović, kapiten Strazbura, je u petak za Informer.rs rekao da ukoliko Francuzi ne puste igrače da igraju za državni tim, da će to biti velika diskriminacija!

Okupljanje reprezentacije Srbije za kvalifikacione mečeve sa Republikom Irskom (24.3.), Portugalijom (27.3.) i Azerbejdžanom (30.3.) je u ponedeljak u Staroj Pazovi.