Autor: Informer.rs

21.03.2021.

13:28

Foto:

Sport

STOJKOVIĆ IMA PORUKU ZA SVE SRBE, a igrači će dobiti životnu lekciju!

Legendarni srpski fudbaler je obećao da će nas odvesti na Mundijal, tačnije poručio je da bi to mogao čak nekoliko meseci pre nego što je seo na selektorsku klupu.

Sada će plan morati da sprovede u delo. U intervju za Fudbalski savez Srbije poručio je da jedva čeka okupljanje i poslao je poruku reprezentativcima

- Igrači znaju ko sam ja, ja znam ko su oni… neke poznajem lično, neke ne… zato će taj generalni sastanak u ponedeljak biti vrlo svrsishodan i interesantan. Za njih edukativan, ako ga shvate na pravi način - poručio je Stojković i nastavio:

Informer

Piksi poručio za koga orlovi igraju

- Jer fudbal nije samo trčanje i davanje golova. Postoji spektar stvari od kojih zavisi da li će jedan fudbaler, jedan trener ili jedan funkcioner biti na nivou da dostojno reprezentuje svoju zemlju. Nebitno da li je na terenu ili je na ulici, u restoranu, bilo gde. Ako me budu pažljivo slušali, puno će im značiti. Dobiće jednu lekciju, ne samo fudbalsku, nego i životnu. Mi smo u jednoj misiji u kojoj ne predstavljamo samo sebe. Predstavljamo Vas, predstavljamo ove momke koji snimaju ovaj intervju, sve one koji rade u Savezu, ljude koji će biti na stadionu, narod koji će nas bodriti uz TV ekrane… Predstavljamo sve one koji imaju identifikaciju srpstva. I daćemo sve od sebe da vas ne razočaramo.

Srbija je u grupi sa Portugalom, Republikom Irskom, Luksemburgom i Azerbejdžanom. U prvom prozoru Srbija 24. marta igra s Irskom (20.45), a tri dana kasnije s Portugalom (20.45), takođe u Beogradu.