Autor: Informer.rs

23.03.2021.

20:48

Foto:

Sport

RONALDO U KRIZI PRED DOLAZAK U BEOGRAD! Selektor poriče da Kristijano ima psiholoških PROBLEMA!

Portugalcu preti da ostane bez titule u Italij, eliminisan je u Ligi šampiona, a bio je jedan od "optuženih" za poraz od Porta, te mu je karijera u Juventusu "visila". Ipak, situacija se poslednjih dana smirila, a selektor Portugalaca ne brine za njegovo stanje. 

- Nas dvojica smo vrlo bliski, poznajem ga od njegove 18. godine i imamo sjajan odnos. Ne samo kao treneri i igrač, već prijateljski. Često razgovaramo, ali ono što kažemo ostaje među nama. Ronaldo uvek rado igra za reprezentaciju. Ne mislim da ima bilo kakve psihološke probleme trenutno - rekao je selektor Portugala. 

Ipak, razloga za "zadovoljstvo" najviše ima Srbija koja će 27. marta dočekati Portugalce u Beogradu u okviru drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a Ronaldova slaba forma mogla bi da otvori Orlovima put ka prvom mestu u grupi. 

Informer

Portugalci su aktuelni prvaci Evrope, a selekcija koja se popela na krov starog kontinenta značajno je pojačana Žoaom Feliksom i Diogom Žotom, pa im mnogi predviđaju borbu za titulu u Kataru.

- Svi znamo da Ronaldo konstantno teži novim trofejima, kao što i svaki fudbaler sanja o osvajanju Svetskog prvenstva. Mislim da je tako nešto ostvarivo u našem slučaju - istakao je Santoš.

O Azerbejdžanu, selektor Portugalaca nije mnogo pričao.

- Znamo da Azerbejdžan može biti opasan iz kontranapada - podvukao je on.