24.03.2021.

23:44

Foto:

Sport

ORLOVI ISTIČU VAŽNOST POBEDE! Evo šta sve kažu posle trijumfa!

Napadač reprezentacije Srbije, Dušan Vlahović, bio je presrećan posle gola! 

- Nije moglo bolje da se poželi. Ovo je najbolji mogući početak i nadam se da ćemo nastaviti već za tri dana, kada ćemo igrati protiv veoma dobre reprezentacije. Imaćemo svoje šanse koje bismo mogli da iskoristimo - rekao je Dušan Vlahović posle utakmice.

Informer

 


On je dao prvi, izjednačujući gol za Srbiju.

- Stariji igrači su mi olakšali, dobro su me prihvatili i adaptirao sam se. Na terenu mi je mnogo lakše zahvaljujući njima. Jako sam srećan zbog gola, ali najviše zbog pobede i tri boda- kazao je Vlahović.

Njegov saigrač Stefan Mitrović čestitao je ekipi.

- Veoma važna pobeda, dugi niz godina nismo počeli kvalifikacijama pobedom. Sada jesmo, što je veoma bitno za dalji nastavak. Čestitam svima, treba da nastavimo ovako. Pokazali smo da verujemo u sebe posle šokantnog, nesrećnog gola koji smo primili. Posle smo kontrolisali utakmicu. Pred kraj smo primili drugi, ušli u nervozu, ali smo izdržali i pokazali da smo prava ekipa - rekao je Mitrović.

Nikola Milenković je naveo da je pobeda veoma bitna.

- Imali smo veliku želju da pobedimo na početku kvalifikacija i to se videlo na terenu. Mislim da možemo mnogo bolje od ovoga i mislim da će tako biti već protiv Portugala - rekao je Milenković.

Informer

 



Milan Gajić je kazao da je cilj na početku kvalifikacija ostvaren.

- Na momente je bilo teško, ali znali smo da će tako biti. Pogotovo sa Ircima, tradicionalno su zanimljive utakmice. Veći deo utakmice smo kontrolisali. Ovo je proces koji tek počinje i prezadovoljni smo početkom - zaključio je Gajić.

Reprezentacija Srbije će u subotu dočekati Portugal u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.