Autor: Informer.rs

26.03.2021.

09:11

Foto:

Sport

MILENKOVIĆ PROTIV RONALDA IGRA ZA SRBIJU, ALI I SEBE! Bleki na "listi želja" šampiona ENGLESKE! Stvara se NAJMOĆNIJI štoperski tandem u Evropi!

Štoper Fiorentine Nikola Milenković promeniće sredinu na kraju sezone, gotovo izvesno, ali za sada nije poznato gde će popularni Bleki. 

Izdanak Partizanove škole fudbala već tri sezone igra na veoma visokom nivou, a čini se da je i ranije prerastao klub koji tavori na sredini tabele Serije A.

Informer

Poslednjih nedelja govorilo se o interesovanju Mančester junajteda, ali je sada u prvi plan iskočio njihov najveći rival - Liverpul! 

Akutelni šampion Engleske posrće, a problemi u odbrani postali su evidentni nakon povrede Virdžila Van Dajka. Džo Gomez i Žoel Matip pokazali su da se na njih "redsi" ne mogu osloniti, a Fabinjo je bio prinudno rešenje. 

Informer

Uspeo je Jirgen Klop poslednjeg dana prelaznog roka da "namoli" upravu da mu dovedu Ozana Kabaka iz Šalkea, a mladi Turčin za sada je izborio i više nego "prolaznu ocenu", a kao krucijano rešenje za odbranu temperamentni Nemac vidi Nikolu Milenkovića. 

Kako javljaju ostrvski, ali i italijanski mediji, Liverpul je ozbiljo "zagrizao" za Milenkovića, a tim sa Enfilda rešen je da ga upari sa Van Dajkom i tako sačini granitnu odbranu za narednu sezonu. Navodno, Liverpulu odgovara činjenica da Bleki ulazi u poslednju godinu ugovora, te da bi mogli da ga dobiju za mnogo manje novca. 

Informer

Pred Milenkovićem je veoma bitan period karijere koji bi mogao da ga preporuči klubovima iz samog vrha evropskog fudbala, a dobra partija protiv Kristijana Ronalda u Beogradu samo bi ubrzala stvari!