27.03.2021.

11:35

Foto:

Sport

RONALDO ZAHTEVAO POSEBAN TRETMAN! Čuvaju ga kao da je papa! Ko nema negativan PCR test, ne sme da mu priđe!

Kristijano Ronaldo u Beogradu ima tretman poput engleske kraljice ili poglavara katoličke crkve! Portugal u subotu  (20.45, TV Nova S) u 2. kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igra  protiv Srbije na "Marakani".

Portugalci su smešteni u luksuznom beogradskom hotelu "Hajat", ali za Ronalda će važiti specijalan režim. On će biti sam u sobi, i to u čuvenom predsedničkom apartmanu u kojem su svojevremeno odsedali Madona, Elton Džon, "Rolingstonsi", pa čak i sadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden. 

Neće izlaziti

Ručak će mu biti serviran u sobi da ne bi morao da izlazi napolje
Izvor Informera

Ronaldo se nije vakcinisao

Prema rečima našeg izvora upućenog u protokol, svi zaposleni hotela koji će imati kontakt sa jednim od najboljih fudbalera današnjice moraće da se testiraju na koronavirus i budu negativni. Ostali neće smeti da mu se približe.

- Reprezentacija Portugala će biće smeštena u "Hajatu". Imaće ceo sprat za sebe, a posebne uslove tražila je prva zvezda Kristijano Ronaldo. Zbog epidemije koronavirusa mere predostrožnosti podigao je na najviši nivo. On se još nije vakcinisao, tako da će imati minimum kontakta sa osobljem i svako ko ga bude služio ili ulazio u njegov apartman moraće da ima negativan PCR test - objašnjava naš izvor.

Informer

 


 

Portugal je u 1. kolu kvalifikacija u sredu ugostio Azerbejdžan (1:0) u Torinu. Meč je odigran u Italiji zato što je Velika Britanija propisala da svako ko iz Portugala uđe na Ostrvo mora da ide u karantin na deset do 14 dana. Kako reprezentativci koji igraju u Engleskoj ne bi imali problema, Portugalci su odlučili da se ekipa okupi u Italiji i da tu odigra meč sa Azerbejdžanom. Portugalci su se žestoko ispromašivali u ovom duelu. Imali su 29 šuteva na gol, od čega 15 u okvir gola, a na kraju su ipak slavili autogolom Maksima Medvedeva u 36. minutu. Ronaldo je poručio da je najvažnije što su pobedili.
- Veoma je važno da kvalifikacije za Svetsko prvenstvo započnemo pobedom. Čestitam timu, dobro smo odigrali - napisao je Ronaldo posle utakmice.

Čovek koji ima blizu pola milijarde fanova na društvenim mrežama izaziva pažnju gde god da se pojavi, ali ovoga puta ostaće nedostupan za obožavaoce.

Samo nekoliko osoba imaće pravo da se nađe u njegovoj blizini i oni neće smeti ni sa kim drugim da kontaktiraju sve dok ne isprate zvezdu iz hotela.

- Tražio je posebnu sobu, pa će biti smešten u predsedničkom apartmanu. Veoma mali broj ljudi imaće kontakt sa njim. Sobarica koja bude zadužena za njegovu sobu neće raditi ništa drugo. Konobar koji ga bude služio neće služiti i ostale goste. Biće zaduženi isključivo za Ronalda. Imaće i svog ličnog kuvara, a ručak će mu biti serviran u sobi da ne bi morao da izlazi napolje - zaključio je naš izvor.

Posebno obezbeđenje

Ronaldo će u Beograd dovesti i sopstveno obezbeđenje, a oni će blisko sarađivati sa službom obezbeđenja u "Hajatu". Plan će biti napravljen unapred i tačno će se znati ko će imati pristup delu hotela u kom će biti smešten as Juventusa. Portugalci će u Beogradu provesti samo jednu noć, a Srbiju će napustiti odmah posle subotnje utakmice.