Autor: Informer.rs

28.03.2021.

17:02

Foto:

Sport

HEROJ NACIJE NAKON UNIŠTAVANJA PORTUGALACA! Sve zasluge pripisuje PIKSIJU!

Srbija je bila u "nokdaunu", ali je ulazak Nemanje Radonjića ulio novu nadu i preokrenuo meč. Na kraju, "orlovi" su se od 0:2 vratili na 2:2 imali priliku i da pobede i to protiv prvaka Evrope! 

- Iznenadio sam i sam sebe, pošto sam prvi put igrao tu poziciju. Drago mi je što sam preokrenuo meč. Sada nameštamo glave za sledeću utakmicu - rekao je Radonjić!

Informer

Radonjić je promenio poziciju, ali mu je novu energiju i snagu dao selektor Dragan Stojković Piksi. 

- Od početka utakmice smo dominirali. Možda su oni u nekim periodima utakmice bili malo bolji od nas. Dva gola smo primili u prvom poluvremenu su bili nesrećni. Desilo se da nam najniži igrač na terenu dva puta zatrese mrežu glavom. Onda smo krenuli da igramo kako smo rekli u svlačionici. Bolje igramo nego kod prethodnih selektora. Piksi je fenomenalan trener i mnogo nam pomaže. Vidi se da želi da igramo moderan fudbal. Ispunili smo to do sada - dodao je brzonogi Nišlija. 

Informer

Radonjić je prvim potezom na meču promenio tok utakmice, ali i istorije srpskog fudbala. Asistencija za Aleksandra Mitrovića vredna njegovog 39. gola i rekorda u dresu "orlova". 

- Stvarno mi je drago. Rekao sam mu pre prve utakmice da će ući sa klupe i da će da postigne tri gola. Dao je dva. Baš mi je drago što sam mu baš ja namestio taj gol za rekord. Ne sumnjam u njega daće on još mnogo golova u reprezentaciji  - podvukao je Radonjić.