Autor: Informer.rs

29.03.2021.

10:42

Foto:

Sport

BIVŠI SELEKTOR OPLEO PO ORLOVIMA! Piksi ništa nije uradio, igrači moraju da ohlade glave! Bog nas je pogledao!

Navijači su konačno uz fudbalere, jedva čekaju meč sa Azerbejdžaonm (utorak, 18.00), ali nekadašnji selektor Srbije Milan Živadinović kaže a smo "previše poleteli".

Kaže da je zadovoljan nekim stvarima u igri "orlova", ali je bilo i dosta onih koje su ga nervirale, pa je u intervjuu za "Alo" istakao da smo imali mnogo sreće i da su Portugalci zaslužili da pobede.

- Gledao sam i nervirao se. Bili su Portugalci bolji, tu nema priče, zaslužili su pobedu. Imali smo sreće da ih posle dva gola stignemo, a onda i da sudija poništi čist gol. Moramo da priznamo, bio je gol, nema priče - rekao je Živadinović i osvrnuo se na igru "orlova".

Informer

 

- Naš kvalitet nije sporan, njega ima, ali ne sme biti oscilacija. Da vi igrate jedan period odlično, a drugi katastrofalno. Takva igra nas neće nigde odvesti.

Živadinović je poručio fudbalerima da posle remija s Portugalom ne smeju da "polete".

- Moraju reprezentativci da se smire, da ohlade glave. Mnogo su se pro..rčili, iskreno da vam kažem. Hvala Bogu, pa nas je pogledao na ovom meču. Treba njemu da se zahvalimo i prihvatimo ovaj poklon, ali i popravimo našu igru koja nije idealna.

Kaže da mu se ne sviđaju pohvale na račun Piksija. Trenirao ga je u reprezentaciji Jugoslavije, koju je kratko vodio 1998. i 1999. godine, a ostali su u dobrim odnosima.

Informer

 

- Iskreno me nervira to hvaljenje i veličanje Piksija. Čekaj bre, dečko, pa ništa ti još nisi uradio. Nema svrhe kovati ga u zvezde nakon dve utakmice, pa mi moramo još mnogo da igramo. Posle kad izgubimo, opet ćemo ga pljuvati i tražiti ostavku. Čekajte da mi dođemo do cilja, da se plasiramo na Mundijal, pa ćemo lako reći: Bravo, majstore, svaka čast - zaključio je Živadinović.