Autor: Informer.rs

30.03.2021.

15:55

Foto:

Sport

ZGROZIO JE SVET! Ronaldo se izvinjava majkama! /VIDEO/

Ronaldo se na Svetskom prvenstvu 2002. godine pojavio sa jednom od najgorih frizura svih vremena.

Danas se izvinjava svim majkama jer je mnogo klinaca tada kopiralo idola. "Fenomeno" je napravio posebnu frizuru za Mundijal i ostavio samo trougao na glavi, tako da se o njoj pričalo svaki put kada bi Brazil izlazio na teren. Osvojili su Mundijal, Ronaldo je dao čak osam golova, ali frizura je ostala prva asocijacija.

- Užasno. Izvinjavam se svim majkama koje su morale da gledaju svoju decu kako nose tu frizuru - kazao je Ronaldo za "Sports Ilustrejted".

Dečaci širom sveta bez obzira na to što je fritura bila ružna odlučili su da se "šišaju na Ronalda".Razlog zbog kog je "Fenomeno" odlučio da se ošiša "na trougao" je njegova povreda o kojoj se mnogo pričalo, pa je želeo da time skrene pažnju.

Imao sam povredu noge i svi su govorili o tome. Odlučio sam da se ošišam i ostavim mali deo napred. Došao sam na trening i svi su me videli sa ružnom frizurom.Svi su pričali samo o tome i zaboravili na povredu. Mogao sam da ostanem mirniji i opušteniji, i fokusiram se na treninge. Nisam ponosan na frizuru jer je poprilično čudna, ali je to bio dobar način da se skrene pažnja.