Autor: Informer.rs

31.03.2021.

14:46

Foto:

Sport

AGONIJA SE NASTAVLJA! Legenda ne veruje da će se Jović vratiti u Real, Španci likuju jer ne igra za Srbiju!

Luka Jović je odigrao samo 25 minuta u tri meča za reprezentaciju Srbije nacionalni tim, piše "As", kao da su jedva dočekali.

Španci su bili vrlo oštri pa konstatuju da se Jovićeva odluka da u Ajntrahtu traži više minuta za igru sada čini pogrešnom, jer, osim što tamo ne igra i u reprezentaciji Srbije je postao tek treća napadačka opcija.

- Napadač je tražio da ide iz Reala kako bi igrao više, međutim uprkos sjajnom startu u Ajntrahtu sa tri gola u tri utakmice, poslednjih nedelja ga nema. Nije dao gol još od 3. januara, a osim toga marginalizovan je u svojoj reprezentaciji koja doživljava uspon i blistave momente. Počeo je samo na tri utakmice od poslednjih 11 u Ajntrahtu - piše madriski list.

Informer

Luka Jović će se teško vratiti u Real

Predrag Mijatović nije baš optimista, kaže da će mu biti teško da se vrati u Real.

- Situacija Luke Jovića nije laka, nije se najbolje snašao na startu. Taj prvi utisak u velikom klubu je jako bitan, kakav utisak ostaviš na navijače, čelnike kluba i novinare. On nije ostavio jak prvi utisak, i onda je došao u situaciju da mora da traži mogućnost da se formira i da pokaže svima koji su ga doveli da može da bude član Reala. Naravno pratim i nemačku ligu, video sam da je počeo fenomenalno, pa imao zastoj. Verujem da on može da pokaže i dokaže da može da bude igrač Reala. Neće mu biti lako, jer jednom kada odeš iz Reala na pozajmicu ili drugačije, teško je vratiti se, ali da budemo optimisti.