Autor: Informer.rs

03.04.2021.

17:02

Foto:

Sport

INĐIJA DOBILA RAD SA IGRAČEM VIŠE! Javor remizirao sa Bačkom! Radnik bolji od Zlatibora!

Sve je neizvesnije u Superligi Srbije! Bar kada su u pitanju timovi koji se bore da ostanu članovi elitnog ranga!

Prvi strelac Superlige, Milan Makarić nastavio je sa fenomenalnim partijama ove sezone i doneo pobedu  Radniku protiv Zlatibora 2:1 u Surdulici.

Informer

Fenomenalni Makarić je prvi strelac lige

On je zatresao mrežu gostiju iz Čajetine u 57. minutu sa penala, a samo dva minuta kasnije potvrdio je pobedu domaćem timu!

Zlatibor je u 84. minutu ublažio prednost protivnika preko Nemanje Krstića. 

Fudbaleri Inđije ostvarili su važnu pobedu na domaćem terenu savladavši na svom terenu beogradski Rad 1:0 golom napadača Nebojše Bastajića u 63. minutu.

Informer

Radivojević je dva puta spasio Rad sa gol linije, ali nije bilo dovoljno...

Inđija je došla u prednost nakon što je zbog drugog žutog kartona igru napustio defanzivac gostiju Lazar Stoisavljević! Nisu bili dovoljni Radu fenomenalni Damir Kahriman i Miloš Radivojević! Ipak je domaćin postigao zlata vredan gol!

Inđija je drugom pobedom u poslednja tri kola došla na svega četiri boda od mesta koje garantuje opstanak u ligi, a Rad je prekinuo seriju od dva meča bez poraza i zakomplikovao sebi situaciju!

OFK Bačka je pružila sjajan otpor Javoru na gostovanju u Ivanjici, a na kraju je uspela da stigne do boda odigravši 1:1.

Informer

Bačka je bila odlična protiv Javora, ali je na kraju remizirala u Ivanjici

Gosti iz Bačke Palanke su u četvrtom minutu stigli do prednosti golom Marka Pantića fantastičnim golom sa pola terena, a domaćin je sve do 77. minuta pokušavao da stigne makar do izjednačenja, kada je Luka Luković sa penala to i uspeo!