Autor: Informer.rs

09.04.2021.

12:22

Foto:

Sport

SRBIJI JE OVO NEDOSTAJALO, A DONEO JE PIKSI! Mitrović pričao o sastanku sa selektorom!

Srbija je pobedila Azerbejdžan 2:1 i Irsku 3:2, dok je odigrala 2:2 sa Portugalom.

- Novi selektor nam je doneo novu energiju koja je, mogu slobodno da kažem, manjkala ranije u reprezentaciji, napravili smo dobar rezultat, osvojili smo sedam od devet mogućih bodova, ali još smo daleko od cilja, mi smo euforični kao narod, ali moramo da znamo da smo još smo na početku kvalifikacija - kazao je za RTS Stefan Mitrović.

Informer

 

Selektor Dragan Stojković je Mitroviću namenio ulogu zamenika kapitena.

- Imali smo sastanak gde je selektor tako odlučio, neverovatna čast za mene, svi koji me poznaju znaju sa koliko strasti i želje igram za Srbiju, želeo bih ovom prilikom da se zahvalim selektoru na ovoj časti.

Informer

 

Veruje defanzivac Srbije da orlovi kvalifikacije mogu da završe na prvoj poziciji.

- Naravno da može, pokazali smo protiv njih, da možemo da budemo ravnopravni, bili smo i bolji u toj utakmcici, posebno u drugom poluvremenu, moramo čvrsto da verujemo u to i naš kvalitet. Imali smo ga i ranije, ali iz nekog razloga rezultati nisu pratili to, ako nastavimo ovako, možemo do prvog mesta - istakao je zamenik kapitena Srbije i pozvao sve da pomognu malom Gavrilu Đurđeviću, za koga se prikuplja novac od 2.5 miliona evra kako bi mu se spasio život. Mali doprinos tome dao je i Mitrović, čiji su dres i kopačke bili na aukciji i prodati su za 120.000 dinara.