Autor: Informer.rs

09.04.2021.

12:49

Foto:

Sport

BIĆE FRKE! Sudija se povredio pre El Klasika, menja ga čovek koji je nosio kese sa grbom Reala!

 Hil Manzano će deliti pravdu umesto Matea Laoza, koji se povredio pred "El Klasiko". 

Špancu, koji je u sredu bio glavni arbitar na utakmici između Bajerna i Pari Sen Žermena, Fudbalski savez Španije ukazao je čast da deli pravdu u El Klasiku.

Međutim, kako prenose mediji. Laoz se tokom jednog od treninga povredio, te su morali da mu pronađu zamenu.  Tu čast će imati Hesus Hil Manzano, koji je prethodne nedelje bio glavni arbitar na meču Sevilje i Atletiko Madrida.

Manzano je u sezoni 2014/15 već delio pravdu na utakmici između dva najveća španska kluba, kada su "los blankosi slavili sa 3:1. 

Informer

Maler! Sudija Mateo Laoz se povredio pre El Klasika

Madriđanima je sigurno drago što on deli pravdu. Podsećanja radi,pre četiri godine kažu da je pogurao Realov preokret protiv Viljarreala koji je imao 2-0 pa izgubio 2;3. Prvo je sudio sumnjiv penal,  a u poslednjih momentima meča za sličnu situaciju nije pokazao na belu tačku za domaćine kada je Marselo igrao rukom. Real je te godine postao šampion s tri boda više od Barselone.

Nakon te utakmice Manzano i njegovi pomoćnici napustili su stadion s Realovim kesama u rukama. Sudijska komisija opravdavala ih je i tvrdila kako su u njima bili obični bedževi, privesci za ključeve...