Autor: Informer.rs

09.04.2021.

16:55

Foto:

Sport

LALATOVIĆ PRESEKAO! Upravu treba da bude SRAMOTA! Trener Vojvodine dao OTKAZ na konferenciji! /VIDEO/

Iskusni stručnjak istakao je da će na leto napustiti stadion "Karađorđe" jer je nezadovoljan odnosom kluba prema njemu, igračima. 

- Uvek ću štiti svoje igrače, preponosan sam, postao sam bolji trener i čovek pored njih. Ja ću otići iz Vojvodine na leto i to uprava želi - rekao je Lalatović i u dahu nastavio. 

Informer

- Ove sekunde bih dao otkaz, to je njihova sramota što ne zovu mene i mojih 10 igrača kojima ističu ugovori. Svi klubovi nek znaju da ja od leta nisam trener Vojvodine pošto me ova uprava ne žele - pola želi, pola ne želi. Ja neću ostati u Vojvodini, da ne bi brinuli za zdravlje, nek dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju, ja im kažem suprotan sastav - istakao je emotivni trener Vojvodine. 

Poslednjih dani brojni kritičari su pričali o padu forme Vojvodine koja je sada četvrtoplasirana na tabeli. 

Bićemo treći! Pun sam samopouzdanja - kažem vam da će Vojvodina biti treća, vodiću tim kao da se borimo za opstanak. Ova dva kola sam hteo da im dam malo oduška, ali vidim da smeta stručnjacima, pa kad smo četvrti nekima smeta. Zapušićemo svima usta, pošto je četvrta pozicija presedan, a nije bio osmi-deveti, borićemo se kao da se borimo za opstanak i momci moji nadam se da vi koji želite da ćete ostati u Vojvodini jer ste to zaslužili zbog onoga što ste dali klubu - dodao je Lalatović. 

Informer

Lalatović je rekao da ga je klub kaznio zato što je branio interese Vojvodine i kritikovao sudije zbog sudijskih grešaka. 

- Ne žele me jer pravim dobre rezultate. Najlakši sam za komunikaciju, ali kad želimo isto za Vojvodinu... Čiji sam ja ljubimac? Nisam ja ničiji, da ne nabrajam druge kojima je sve dato u smislu budžeta, a ja dovodim igrače bez obeštećenja. Kažu ne volim strance, a kad kažem - onda nema para. Hoću da kažem da volim ovaj klub i imam sjajnu saradnju sa navijačima, ali - podvukao je Lalatović.