Autor: Informer.rs

12.04.2021.

10:36

Foto:

Sport

MIHAJLOVIĆ LJUT! To je razočaravajuće, tako smo blizu i nikad ne stižemo do cilja!

Trener Bolonje Siniša Mihajlović bio je izuzetno ljut nakon meča.

- Ako ste videli moj intervju prošle nedelje, to se upravo dogodilo. Stvaramo šanse, igramo dobro, trošimo toliko energije i idemo na pauzu sa golom manjka. Neprihvatljivo - rekao je Mihajlović za Skaj Sport Italija i dodao da nema šta da zameri igračima.

- Ne mogu ništa više da kažem, jer momci su uradili ono što su morali, ali to je ista stvar koja nam se ponavlja kao i utakmica pre i utakmica pre toga i utakmica pre toga... Naročito protiv velikih klubova, imamo više poseda, više šuteva na gol, više šansi i bez bodova. Komplimenti su besmislena uteha kada odlazimo praznih ruku. To je razočaravajuće. To je iritantno. Tako smo blizu i nikad ne stižemo do cilja.

Informer

Siniša Mihajlović

Tražio je Siniša od uprave da dovede napadala, ali...

- Ne znam da li će doći centarfor. Sada je situacija da moramo da osiguramo opstanak protiv Specije i Torina. Šteta velika, jer posle Intera prošle nedelje ponovo nismo zaslužili da izgubimo 1:0 protiv timova koji su na papiru mnogo jači od nas. Nisi video razliku na terenu, i ako smo bili superiorniji u oba meča. Ovo nam se stalno dešava, a to znači da nam nešto nedostaje.