Autor: Informer.rs

14.04.2021.

22:24

Foto:

Sport

SRPSKI STRUČNJAK NA KLUPI ŽELJE!? Bivši selektor Srbije najveća želja sarajevskog kluba!

Bivši fudbaler Partizana, Ljubinko Drulović, na pragu je dolaska u Željezničar!

Drulović nije krio da je došlo do kontakta!

- Zvali su me neki ljudi, ali nema još ništa konkrentno. Željezničar je veliki klub i ima tu više kandidata što je sasvim normalno. Videćemo kakvi su planovi, kakve su ambicije, koga oni žele na klupi'-rekao je Drulović za sportsport.ba.

Informer

 

Od odlaska iz Partizana koji je kratko predvodio tokom 2015. godine radio je samo kao selektor olimpijske reprezentacije Uzbekistana!

- Trener uvek mora imati spakovane kofere. Ja sam spreman da radim bilo gde, radio sam i u Africi i Aziji tokom karijere. Ukoliko bude nešto od dogovora, biće mi drago. Ukoliko ne bude, nastavljam dalje. Sve je to sastavni deo fudbala - rekao je Ljubinko Drulović.

Kao fudbaler Ljubinko Drulović nosio je dres Porta, Benfike i Partizana, a 38 puta nastupio je za seniorsku reprezentaciju. U trenerskoj karijeri najveći uspeh mu je osvajanje zlata na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina 2013! 

Pored njega kao glavni kandidati za klupu Željezničara pominju se Baka Slišković i Zlatan Nalić, a nedavno se pojavila opcija da u Sarajevo ode Nenad Lalatović!