Autor: Informer.rs

18.04.2021.

14:28

Foto:

Sport

GOLMAN RADNIKA I DALJE U NEVERICI! Otkrio kako je nadmudrio Falka i Ivanića na Marakani!

Usled povrede prvog golmana Radnika iz Surdulice Kostića, mesto među stativama u nastavku utakmice zauzeo je Stefan Ranđelović koji je bio apsolutni junak utakmice, odbranivši dva penala. Prvo Falku a zatim Mirku Ivaniću.

– Utisci su zaista neopisivi. Još uvek ne mogu da verujem šta sam uradio! Protiv ovakve Zvezde i to na Marakani da odbranim dva penala… ma, ni u snu nisam mogao da očekujem – rekao je Ranđelović za MaxBet sport.

Samo četiri minuta nakon što je ušao u igru, našao se oči u oči sa Falkom, a sredinom drugog poluvremena sa Ivanićem. Oba puta je izašao kao pobednik.

– Tačno tako. Velika iskušenja, jer svi znaju o kakvim igračima se radi. Odlučio sam se da čekam i Falka i Ivanića do zadnjeg momenta. Znam da su ozbiljni igrači i na tom nivou ne smem ni sekund da budem bez koncentracije. Razmišljao sam neposredno pre ulaska u igru o tome na koju stranu krenuti ako bude penala, ali zaista nisam mogao da verujem da će ih biti dva. Eto, desilo se šta se desilo i mnogo sam srećam zbog toga.

Istakao je da nije bio najbolji način da uđe u igru, s obzirom na povredu njegovog kolege.

– Naravno, ali mi golmani uvek moramo da budemo spremni i na ovakve situacije. Kostić je ozbiljan i veoma kvalitetan golman. Nije ovo baš lep način ulaska u igru i nikad ne bih želeo da se bilo ko iz naše ekipe povredi, ali, to je sve fudbal. Ivan je u redu, videćemo na sledećem treningu koliko može. Udarac je bio baš jak, odmah mu je koleno blokiralo, sada je na medicinskom timu da pokuša da ga osposobe.

Radnik u sredu očekuje polufinale Kupa Srbije takođe protiv Crvene zvezde.

– Očekujem još težu i zahtevniju utakmicu. Tako je uvek na ovom stadionu gde bilo ko da igra protiv Zvezde mora da bude i iznad svojih mogućnosti. Ne treba ni naglašavati koliko su crveno-beli ozbiljan kolektiv, to su dokazali i u Evropi. Što se nas tiče svi igrači su u zdravi i spremni za još jednu veoma tešku utakmicu. Žao mi je zbog Kostića, ali nadam se da će sve biti u redu i da će se vratiti još jači. Ja sam spreman, daću sve od sebe, pa ćemo videti da li će to biti dovoljno da napravimo senzaciju – rekao je za MaxBet sport Stefan Ranđelović, rođeni Surduličanin, junak utakmice protiv Zvezde, bez obzira na to što je njegov tim poražen.