Autor: Informer.rs

24.04.2021.

07:37

Foto:

Sport

SRBIN ZALUDEO HRVATSKU! Milioni u igri! DETE PARTIZANA žele Panatinaikos, AEK, CSKA... a on poručio jedno za Informer.rs! CRNO-BELI SE NE ODBIJAJU!

Impresivna statistika Nemanje Glavčića u hrvatskoj fudbalskoj ligi skrenula je pažnju mnogih evropskih klubova na omalenog vezistu!

Upisao je Glavčić pet golova i sedam asistencija u hrvatskom HNL-u, a u Kupu je takođe bio asistent!

Raspametio je Srbin komšije koje ga hvale na sva usta, a važi za jednog od najboljih, ako ne i najboljeg vezistu u elitnom rangu Hrvatske!

- Prija interesovanje, ali zaista ne razmišljam u ovom momentu ni o kome osim o Slavenu! Želim da privedemo ovu sezonu kraju na najbolji mogući način! Verujem ljudima koji brinu o mojoj karijeri i znam da ćemo zajedno doneti najbolju odluku za budućnost- poručio je Nemanja Glavčić za Informer.rs

Prava je radilica na terenu, kvari igru protivnika, ulepšava svom timu, a dinamit koji ima u nogama je vredan divljenja! 

Informer

Iz vremena kada je igrao za subotički Spartak

Kako pišu Sportske novosti, za Glavčića su ozbiljno zainteresovani grčki velikani Panatinaikos i AEK, koji bi voleli da ga vide u sovjim redovima sledeće sezone. Ruse interesuje takođe nekadašnji junior Partizana! CSKA iz Moskve, na čiju je klupu nedavno seo legendarni Ivica Olić je zagrizao za Glavčića! Šuška se i da Dinamo, Osijek i Rijeka pomno prate Glavčića!

Nedavno je u javnosti bila priča da je nekadašnji mladi reprezentativac Srbije na meti crno-belih, ali da je on rekao da bi mu tada srce reklo da, a razum ne!

Informer

 

- Pogrešno je interpretirana moja izjava! Ja sam Partizanovo dete! Ne postoji upitnik kada bi usledio poziv mog voljenog kluba! O tome se ne razmišlja - zaključio je priču za Informer.rs Nemanja Glavčić!