Autor: Informer.rs

26.04.2021.

09:04

Foto:

Sport

NAJTALENTVOVANIJI TRENER NA SVETU STIŽE NA KLUPU BAJERNA?! Flik dobija DOSTOJNOG naslednika!

Šampion Evrope i jedan od najboljih klubova sveta već godinama, Bajern Minhen, traži zamenu za Flika, a prvi pik je trener Lajpciga Julijan Nagelsman!

Uprava Lajpciga je spremna da pusti mladog stručnjaka u Bajern, ali uz veliko obeštećenje! On je pod ugovorom do juna 2023. godine! 

Informer

Nagelsman je cenjen u celom svetu

Portal sportbuzzer.de. donosi informaciju da je uprava Bavaraca kontaktirala mladog trenera i ponudila mu da sedne na klupu najtrofejnijeg nemačkog kluba.

Priču je nedavno podgrejao i legendarni Lotar Mateus, koji je rekao da Nagelsman dolazi na kormilo Bajerna posle eliminacije Bavaraca od Pari Sen Žermena u četvrtinalu Lige šampiona.

- Nije bilo ponude, niti su u toku bilo kakvi pregovori sa Bajernom. Isto važi za moje agente. Zaista ne znam odakle Lotaru takva informacija - pokušao je da negira Nagelsman.

Informer

 

Sport1.de pisao da Lajpcig neće tako lako odreći mladog stručnjaka i da traži 15.000.000 evra, a mogla bi da ide i do 20.000.000. Poznato je da će Flik verovatno posle Evroskog prvenstva da zameni Joakima Leva na kormilu Pancera!

Nagelsman je dve sezone na klupi Lajpciga, a pre toga je tri godine vodio Hofenhjm. Važi za najtalentovanijeg trenera na svetu! Pored Bajerna i Totenhem ga želi u svojim redovima!