Autor: Informer.rs

26.04.2021.

09:59

Foto:

Sport

TENZIJA RASTE! KO ĆE U NIŽI RANG? Ne pamti se ovakva završnica u Superligi! EVO KAKO STOJE STVARI!

Ove sezone ispada čak šest klubova iz elitnog ranga Srbije, a u nižem rangu su već sada OFK Bačka, Mačva, i Zlatibor.

Ugroženo je BAR devet klubova! Napredak i Rad su nanizali po četiri pobede. Građevinari su totalni hit proleća!

Dobili su izabranici Milana Milanovića direktne rivale u borbi za opstanak, pre svih Napredak i Novi Pazar! Nadigrali su i favorizovanu Vojvodinu, a još početkom prolećnog dela sezone osvojili bod protiv TSC-a... Ukoliko ovako nastave, opstanak se neće dovoditi u pitanje!

Informer

 

U subotu su svi oni koji strepe za opstanak uzeli bodove, ali je Radnički iz Niša u nedelju remizirao sa Radnikom i sada je ispod crte!

Ipak, krenimo redom! Inđija je u ovom momentu 17. na tabeli, šest bodova ispod crte i ona je u najtežem položaju! Ni raspored ne ide "zelenima" na ruku, jer će gostovati Radničkom, Spartaku i TSC-u, a kod kuće igrati sa Mačvom i Proleterom. Slabe su šanse, ali nada umire poslednja!

Sa druge strane, Novi Pazar ima znatno bolji raspored, ali mu je mnogo važno šta će da uradi u sredu protiv Voždovca, koji takođe  strepi! Prvi iznad sutra su izabranici trenera Rogana!

Potom Novopazarcima sledi duel sa OFK Bačkom, pa Mladost kod kuće, Metalac u Gornjem Milanovcu i Napredak, na domaćem terenu. Praktično sve okršaji sa direktnim rivalima u borbi za opstanak.

Informer

 

Položaj Radničkog je veliko iznenađenje! Imaju samo jednu pobedu iz 10 kola i Nišlije su sada u zoni ispadanja. U četvrtak moraju da savladaju Inđiju kako bi imali čemu da se nadaj! Onda im sledi duel sa Vojvodinom na Karađorđu, pa direktan okršaj Radom, a onda sa Zlatiborom i OFK Bačkom pokušavaju da spasu goli život. Ako ne bude do tada kasno!

Tim iz Kruševca je uhvatio zalet! Napretku predstoje dva teška duela sa TSC-om i Čukaričkim! Onda Voždovac, pa Mladost i na kraju Novi Pazar u gostima. Biće pakleno teško Čarapanima!

Javor očekuje duel sa Spartakom u četvrtak, pa Proletera, Bačke Topola, Čukarički i Voždovac u poslednjem kolu! Nimalo lak zadatak!

Informer

 

Voždovac, je, takođe neočekivano u teškom položaju u ovom momentu! U sledećem kolu su Zmajevi u Novom Pazaru, pa sledi put u Lučane, pa na "krovu" dočekuju Napredak! A onda Partizan u Humsko! Za kraj će ugostiti Javor!

Rad sledeći izazov ima Milanovcu protiv Metalca! Crvenu zvezdu je odmah nakon tog meča! Onda ide duel sa Nišlijama, a za kraj im preostaje da se nadaju bodovima protiv Mačve i Spartaka u Subotici.

Informer

 

Proleter posle jednog boda osvojenog u poslednjih šest kola dočekuje Partizan, onda putuje u Ivanjicu, pa čeka Radnik, ide na noge Inđiji i zatim ima duel sa Vojvodinom.  Pretežak raspored!

Metalac u narednom kolu čeka Rad, ako prekine trijumfalnu seriju Građevinara i sačuva sva tri boda u Gornjem Milanovcu gotovo sigurno ostaje u ligi! Potom gostuje Zlatiboru, čeka OFK Bačku i Novi Pazar, a u poslednjem kolu gostuje šampionu, Crvenoj zvezdi!