Autor: Informer.rs

01.05.2021.

17:44

Foto:

Sport

ŠOK! BARSA ZADALA STRAHOVIT UDARAC PSŽ-u! Laporta okrenuo nebo i zemlju da dovede Nejmara!

Renomirani radio RAC1 objavio je ekslkluzivnu vest da je Barselona stupila u kontakt s čelnicima Pari Sen Žermena kako bi se razgovaralo o Nejmarovom povratku na Kamp Nou!

Iako je odgovor prvog čoveka Parižana Nasera Al Kelaifija bio odričan, Barselona nije odustala nego se još više razgoropadila!

Informer

 

Laporta želi da pokrene pravu mašineriju ljudi koji bi radili isključivo na ovom megatransferu! U Barseloni veruju da bi Nejmar mogao da se vrati za manje novca nego što je PSŽ tražio svih prethodnih godina, s obzirom da mu ugovor na Parku prinčeva ističe leta 2022. godne.

Pre dva leta PSŽ je od Barselone tražio 130.000.000 evra, plus potpise bar dvojice igrača što su u Kataloniji tada odbili bez razmišljanja, ali sada su okolnosti drugačije.

Igrač želi da ponovo zaigra za Barselonu, i pogotovo u tandemu sa Lionelom Mesijem. Sve ovo je samo  poruka Mesiju da ostane u klubu i posle leta.  Mesi je od kluba kao najveći uslov za ostanak tražio da se tim ozbiljno pojača tokom leta! Kako bolje nego dovođenjem Nejmara!