12.05.2021.

14:39

Foto:

Sport

PEŠIĆU LETE RAKETE IZNAD ZGRADE A ON ZA INFORMER.RS PORUČUJE! BRIGA ME ZA FUDBAL! Hoću kući, glava mi NIJE MIRNA! /VIDEO/

Situacija u pojasu Gaze je sve napetija! Stanovnici Izraela nemaju sna! Mrtvi se broje, a ne nazire se rešenje... Nekolicina srpskih sportista među kojima je Aleksandar Pešić, sa strepnjom iščekuju rasplet situacije! 

Pozvali smo nekadašnjeg napadača Crvene zvezde koji je baš u tom momentu naručivao hranu!

- Izvinite na čekanju, ali zaista ne želim da izlazim napolje, zato sam zvao dostavu! Na ulicama nema gužve kao inače, sedim sa prijateljima koji igraju u Bnej Jahudi, jer ni njima nisu tu porodice, pa nam je lakše kada smo zajedno- u jednom dahu ispričao je sjajni ofanzivac!

Otkrio je Pešić kako njegovi u Srbiji podnose novonastalu situaciju!

- Strašno! Ako se majci ne javim na telefon, odmah brine! Sa ženom se čujem non-stop! Verujte mi ako makar na kratko ne pogledam u mobilni imam ogroman broj poruka i poziva! Stanje je alarmantno i ne osećam se bezbedno! Želim što pre da odem, najviše zbog porodice koja ovoliko brine, ne želim to da im radim! Imam dete koje uskoro puni tri godine! Fudbal me sada jednostavno ne zanima!

Želi ubojiti napadač da pokuša na lep način da razgovara sa klubom!

- Baš čekam da dođe partner mog menadžera, pa da porazgovaramo sa upravom! Sutra je zakazan trening u gradu blizu Tel Aviva za koji tvrde da je bezbedan i da ćemo ostati u hotelu! Jednostavno ne želim! Glava mi nije ovde! Hoću da budem sa porodicom i imam punu njihovu podršku! Izraelci su bili ubeđeni da Tel Avivu ne može ništa da se desi i evo- desilo se! Kako da igram fudbal, kada se mnogi brinu za moj život, a ni meni nije svejedno! Nije to pitanje hrabrosti! Bio sam mali kada se desilo bombardovanje u Srbiji, ali verujete kada vidim slike saigrača koji šćućureni leže sa svojim najmilijima u nekim sobicama, sve mi se vrati! Do kraja su ostala još tri meča i Kup, i koliko god da su mi dragi igrači i koliko god voleo klub, jednostavno smatram da ne mogu da pružim ono što se od mene očekuje! Bitniji mi je moj život i stanje mojih najbližih od lopte - zaključio je Aleksandar Pešić za Informer.rs