Autor: Informer.rs

19.05.2021.

16:44

Foto:

Sport

FUDBALSKA JAVNOST U ŠOKU! Hari Kejn definitivno napušta Totenhem

Fudbalska javnost željno iščekuje letnji prelazni rok, a ovo je samo vest koja će dodatno podgrejati strasti, glavna zvezda ovog prelaznog roka biće Hari Kejn!

Informer

Hari Kejn

Ono o čemu se pisalo prethodnih dana sada je postalo zvanično, Hari Kejn od sledeće sezone neće nositi dres Totenhema. Nakon 12 godina u dresu "pevaca", nesumnjivo je da je Kejn gladan trofeja, a kako u Londonu nisu uspeli napraviti konkurentnu ekipu za više ciljeve i konkretnije podvige, kao grom iz vedra neba odjeknuo je odlazak prvog napadača i najboljeg igrača ove ekipe. Ništa neočekivano, ukoliko pitate bilo koga ko u poslednjih nekoliko godina prati igre "pevaca" iz Londona

O potencijalnim sledećim destinacijama Kejna se još uvek ne zna mnogo, što ne sprečava da se o tome licitira. Ostrvski mediji uveliko pišu o tome da je robusni napadač u pregovorima sa budućim šampionom Engleske, Mančester sitijem, uz astronomske spekulacije o mogućem ugovoru, čak i do 20 miliona evra po sezoni.

Ne spavaju ni na drugoj strani Mančestera, Junajted se uveliko raspituje "za zdravlje" 27-godišnjeg napadača i po svemu sudeći neće žaliti novca za kreiranje konkuretne ekipe na svim frontovima sledeće sezone. 

Informer

 

Poslednja, ujedno i najmanje realna opcija, za potpis Kejna jeste Čelsi, ali je malo realno da će Totenhem svog najboljeg igrača pustiti da predje u redove gradskog rivala. Šanse postoje, ali su u ovom trenutku na nivou naučne fantastike.

Na kraju krajeva, Kejnu se ne žuri, prelazni rok je još uvek daleko, a zainteresovanih će sigurno biti. Nesumnjivo, čeka nas uzbudljivo fudbalsko leto na svim poljima.