Autor: Informer.rs

19.05.2021.

17:49

Foto:

Sport

NAGRADA ZA OSVOJEN KUP! Bivši trener Partizana potpisuje novi ASTRONOMSKI ugovor!

U nedavno završenoj takmičarskoj godini Marko Nikolić sa Lokomotivom ostvario je fantastične rezultate, što je rezultiralo potpisom novog ugovora. Potpisom Nikolić će se obavezati na vernost ruskom klubu do 2024. godine i zaradjivaće 1.800.000 evra godišnje!

Informer

Marko Nikolić

U sezoni koja je iza nas ekipa Lokomotive takmičenje u Ruskoj Premijer ligi završila je na trećem mestu, time osiguravši plasman u Ligu Evrope, dok je osvojen i Kup Rusije, gde je u finalu četa Marka Nikolića porazila apsolutnu senzaciju takmičenja, drugoligaša Krilu Sovjetov.

Uspeh Marka Nikolića na klupi Lokomotive još većim čini potcenjivački stav koji ga je dočekao prilikom dolaska u Rusiju, iz razloga što je na klupi zamenio legendu kluba Jurija Sjomina.

I ako se Sjomin do sada nije često oglašavao oko angažmana Marka Nikolića, nakon spekulacija o novom ugovoru srpskog stručnjaka, bivši trener Lokomotive pesimistično je prokomentarisao budućnost Lokomotive

- Da li sam spokojan kada je u pitanju budućnost Lokomotive sa Nikolićem? Ne, nisam spokojan. Utakmica sa Salcburgom je bila izuzetno važna, sa pobedom su mogli da pređu u Ligu Evrope, a on je u tim stavio sedmoricu defanzivnih igrača. I izgubio. Kako onda mogu da budem miran? - rekao je Sjomin za Meč televiziju