Autor: Informer.rs

22.05.2021.

18:06

Foto:

Sport

NAJVEĆE ZVEZDE SVETSKOG FUDBALA U SRBIJI! Brazilci u JUNU gostuju u Beogradu i igraju protiv "ORLOVA"!

Dugo nije bilo Brazila u Beogradu, ali će srpska publika napokon dočekati da bidi najbolje fudbalere iz Južne Amerike. Ipak, nije reč o prvom timu već o olimpijskoj reprezentaciji koja će takođe biti poprilično snažna. 

"Globo" je preneo da će njihova olimpijska selekcija deo priprema za Olimpijske igre u Tokiju odraditi u Beogradu, a na programu su dve utakmice 5. i 8. juna. Mečevi će se igrati na stadionu Partizana, a rivali će biti reprezentacija Srbije do 24 godine i Zelenortska ostrva. 

Isti izvor navodi da će se Brazilci spremati na Karađorđu, ali za sada nije poznato hoće li biti u Novom Sadu ili će svakodnevno putovati iz Beograda. 

Informer

Reprezentacija Brazila za Olimpijske igre:

Golmani: Klejton (Bragantino), Breno (Gremio), Brazao (Ovijedo).

Defanzivci: Gabrijel Menino (Palmeiras), Emerson (Betis), Giljerme (Atletiko Mineiro), Abner (Atletiko Paranaense), Gabrijel Magaljaeš (Arsenal), Luiz Felipe (Lacio), Ibanjez (Roma), Nino (Fluminenze).

Vezisti: Bruno Gimaraeš (Lion), Mateus Enrike (Gremio), Rejnijer (Dortmund), Lizijero (Sao Paulo), Žerson (Flamengo), Klaudinjo (Bragantino).

Napadači: Entoni (Ajaks), Malkom (Zenit), Pedro (Flamengo), Evanilson (Porto), Gabrijel Martineli (Arsenal), Rodrigo (Real Madrid).