Autor: Informer.rs

29.05.2021.

16:22

Foto:

Sport

VELIKI PREOKRET! Srbin ostaje u Italiji!

Iako je delovalo da Maksimović neće produžiti saradnju sa Napolitancima, te da će bez obeštećenja promeniti sredinu, situacija se posle promene na klupi Napolija značajno promenila. 

Poslednjih šest meseci srpski štoper je dovođen u vezu sa brojnim klubovima, od Intera, Rome, pa sve do premijerligaša poput Evertona, a sada je došlo do velikog preokreta i to na inicijativu Nikole Maksimovića koji bi da ostane podno Vezuva. 

Informer

Veliku ulogu u celom poslu mogao bi da odigra Lučano Spaleti koji je preuzeo Napoli i koji bi trebao da izboksuje novi, jači ugovor za srpskog defanzivca. Prethodno, Đenaru Gatuzu to nije pošlo za rukom  zbog loših odnosa sa prvim čovekom kluba  Aurelijom de Laurentisom.

Najviše priče u poslednjem periodu vrtelo se oko Evertona, ali je napuljski novinar Luka Čerikone objasio da od toga nema ništa.

- Karlo Ančeloti je obećao Nikoli Maksimoviću platu od 3.500.000 evra po godini ako dođe u Everton. Trebalo je da štoper potpiše ugovor na tri godine. Posao je propao zato što Ančelotiju nije najbolje išlo u Engleskoj i više nije imao snagu da izgura ceo posao - rekao je Čerikone.