Autor: Informer.rs

01.06.2021.

09:27

Foto:

Sport

PANTELIĆ POTVRDIO PISANJE INFORMERA! Iza svega stoji Tončev, krenuli su na mene jer nisam hteo da proširim ligu!

Marko Pantelić dodaje i da je Nenad Bjeković samo radio za interese drugih ljudi. Kako je Informer prvi otkrio, Ivica i Novica Tončev stoje iza svega, što je Pantelić sada i potvrdio. 

- Iza svega stoje Novica Tončev i Jovan Šurbatović. Oni su organizatori ovog nelegitimnog čina u FSS. Razlog je sklanjanje Dragomira Lazovića, predsednika Zajednice klubova Superlige i FK Javor, sa mesta člana FSS - kazao je za  Srpski telegraf Marko Pantelić.

Kaže da je sklonjen iz jednog razloga. 

Bio sam protiv proširenja lige, jer se na taj način krši zakon o Sportu države Srbije, a samo proširenje bi unazadilo srpski fudbal. Smenom Dragomira Lazovića kod njih se pojavio strah da će izgubiti svoja mesta i kršenjem svih propisa i zakona kreću protiv mene.

Informer

Marko Pantelić ne odustaje od borbe

Pantelić očekuje reakciju svih organa.

- Ja sam se u ovu zemlju vratio da živim isključivo zato što verujem u svoju državu i organe koji predstavljaju našu državu. Čvrsto verujem u najbržu moguću reakciju svih organa, to jest inspektora pri Ministarstvu omladine i sporta. Ovo nije pitanje pojedinca, već se isključivo radi o interesima srpskog fudbala. Vreme je da se uhvatimo u koštac s ljudima koji predvode ono najcrnjem u domaćem fudbalu što su ovim činim i dozakali.

Bonus video