Autor: Informer.rs

01.06.2021.

15:18

Foto: printscreen

Sport

ŽALE JER NEMA SRBIJE! Evo za koga će "orlovi" navijati na Evropskom prvenstvu!

Orlovi u četvrtak putuju na Kirin kup u Japan, gde će najpre 7. juna igrati protiv Jamajke (9.00), a zatim četiri dana kasnije protiv domaćina (12.30).

- Jamajka je nepoznanica, a što se tiče Japana dobro ih znamo, jer imaju dosta igrača koji nastupaju u Evropi. Nemamo rezultatski pritisak, ali znamo koga predstavljamo i maksimalno ozbiljno se pripremamo za ove dve utakmice. Imamo dosta novih igrača, trebaće nam malo vremena da se uigramo, ali ne verujem da će biti nekih preteranih promena u načinu igre. Nadam se da ćemo uspeti da nametnemo svoj sistem igre - rekao je Mitrović koji prokomentarisao večit derbi u finalu Kupa:

- Derbi kvalitetom nije ispunio očekivanja, prevelika tenzija, malo dobrog fudbala, a nadam se da će sledeće sezone Zvezda imati jaču konkurenciju i da će se Partizan izdići i izvući pouke iz ove sezone.

Informer

 

Na Evropskom prvenstvu ima dva favorita.

- Mislim da ću tek tad osetiti žal što nismo uspeli da se plasiramo. Favoriti su mi Španija i Francuska, mislim da bi trebalo obratiti pažnju na ove dve reprezentacije.

S druge strane, Maskimović će navijati za Tursku.

- Voleo bih da Turska napravi dobar rezultat zbog mog saigrača iz Hetafea, Enesa Unala.

Informer

 

Mnogo je mladih igrača u reprezentaciji.

- Srbija je oduvek imala kvalitetne mlade igrače, koji su dobili priliku da pokažu koliko mogu. Verujemo u njih i verujemo da ćemo ostvariti povoljan rezultat. Ja ću se potruditi da svojim iskustvom pomognem mladim igračima koji su tu prvi put i verujem da će naučiti nešto od mene, kao i ja od njih.

Bonus video